Starling

Natuurreizen

Kies voor een overweldigende natuurbeleving

Laat je verbazen door de natuurreizen van STARLING

Op onze natuurreizen nemen we je mee naar de mooiste natuurlocaties op onze planeet, dichtbij of ver weg. Omdat onze natuurreisbegeleiders vooraf op elke bestemming de allerbeste plaatsen uitzoeken, kan jij de natuur vanop de eerste rij beleven en bekijken. Magische bestemmingen met bijzondere soorten en spectaculaire habitats, die zekerheid heb je op onze natuurreizen. Een groepsreis of een reis die helemaal is samengesteld op jouw maat? Bij STARLING heb jij de keuze.

Wat is het verschil met fotografiereizen?

Tijdens een natuurreis richten we ons op het waarnemen en observeren van natuur: vogels, planten, vlinders, zoogdieren, landschappen, een vleugje cultuur, enz. Uiteraard kan je je fotocamera meebrengen en ongetwijfeld ook prachtige foto’s maken. Toch ligt de nadruk van een natuurreis vooral op het beleven en waarnemen van natuur, en niet specifiek op ‘het beste licht’ voor de mooiste beelden. Als je vooral op zoek bent naar unieke fotokansen, zijn onze fotografiereizen vast je ding!

Geïnteresseerd in de natuurreizen van STARLING?

Je herkent ze aan dit icoontje.

Waarom op natuurreis met STARLING?

Toplocaties

We nemen je mee naar droombestemmingen voor natuurliefhebbers. Verborgen pareltjes, waar je letterlijk stil van wordt.

Persoonlijke begeleiding

We kiezen er heel bewust voor om te reizen met kleine groepen (gemiddeld 6 tot 8 deelnemers). Enkel zo kunnen we een goede begeleiding garanderen.

Beste natuurreisgidsen

We overdrijven niet als we zeggen dat onze reisbegeleiders de strafste natuurgidsen zijn van de lage landen. Allemaal klinkende namen met een passie voor de natuur.

Een greep uit ons aanbod natuurreizen

Laat je inspireren

Ben je graag op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes over onze natuur- of fotografiereizen? Dan is de nieuwsbrief van STARLING jouw ding. Schrijf je in en krijg regelmatig pareltjes in je mailbox.