Starling

Fotografiereizen

Maak magische beelden op unieke locaties

Laat je verleiden door de fotografiereizen van STARLING

Op onze fotografiereizen besteden we maximaal aandacht aan het creëren van de perfecte omstandigheden voor de mooiste foto’s. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat je bij het beste licht op de fotogeniekste plaatsen staat. Vaak is dat heel vroeg in de ochtend of bij het vallen van de de avond. We brengen soms ook volledige dagdelen door in fotografiehutten om de kans te vergroten dat je wildlife kan fotograferen. Dankzij de kennis van onze professionele fotografen, maak jij beelden die je anders voor onmogelijk hield.

Wat is het verschil tussen een fotoreis en een natuurreis?

Tijdens onze fotografiereizen gaan we op zoek naar het beste licht om unieke flora of fauna in beeld te brengen. Natuur en fotografie zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar de natuurbeleving staat vooral in het teken van de uitdagende fotokansen. Ben je eerder op zoek naar spectaculaire waarnemingen? Duik dan zeker in onze natuurreizen.

Geïnteresseerd in de fotografiereizen van STARLING?   Je herkent ze aan dit icoontje!

Waarom op fotoreis met STARLING?

Unieke fotografielocaties

Wij zorgen voor de beste camerastandpunten en brengen je naar de mooiste locaties. Zo ben je zeker van een fotografie-ervaring die je leven zal veranderen!

Kleine groepen

We beperken heel bewust het aantal deelnemers. Dankzij onze kleinschalige aanpak kan je rekenen op de beste begeleiding voor een niet te overtreffen fototrip.

Begeleid door topfotografen

Onze deskundige fotografen hebben de skills om je fotografietechnieken helemaal op punt te stellen. En dus ga jij zeker naar huis met magische shots.

Een selectie van onze fotografiereizen

Laat je inspireren

Wil je van nabij op de hoogte blijven van onze natuur- en fotoreizen? Abonneer je dan zeker op onze nieuwsbrief.