Een ruime safari-jeep is ideaal om de natuur te verkennen. © Billy Herman

De wereld intrekken voor de mooiste natuurbelevenissen, de zotste waarnemingen en de spectaculairste beelden: dat is wat ons drijft. Om optimaal te genieten, kiezen wij resoluut voor kwaliteit, want jouw beleving staat uiteraard centraal. STARLING werkt daarom nauw samen met verschillende partners.
Voor de cruises werken we samen met de meest betrouwbare reders, die aandacht hebben voor de specifieke wensen van de reizigers.
Een goeie voorbereiding en het beste materiaal is essentieel. Voor optiek en outdoor materiaal kan je bij meerdere partners extra voordelen krijgen.

Ontdek onze partners hieronder.

Benro

Benro is onze partner voor statieven en statiefkoppen. Zowel voor vogelkijkers met een telescoop als voor fotografen hebben zij schitterende en betaalbare producten. Benro is vernieuwend en heeft heel wat innovatieve producten in de pijplijn zitten. Ze werken continu om te verbeteren en luisteren naar onze ervaringen. Kortom, de perfectie voor natuurliefhebbers en fotografen!

Cheesemans’ Ecology Safaris

Al meer dan 35 jaar organiseert Cheesemans’ Ecology Safaris expeditiecruises naar alle uithoeken van de wereld. Het creëren van ervaringen die je leven inspireren is hun voornaamste doel. Elke reis streven ze naar maximale tijdsbesteding en comfort in het veld. Twee belangrijke visiepunten waar we ook bij STARLING enorm veel aandacht aan hechten. Hun ervaren Engelstalige crew zorgt voor topbegeleiding van A tot Z. Een expeditie met Cheesemans’ Ecology Safaris betekent een gecharterd schip zodat de inhoud van de reis volledig door hen wordt bepaald. STARLING selecteert bij Cheesemans’ Ecology Safaris enkel de allerbeste trajecten en zorgt voor een transparante en aangename reiservaring van begin tot einde.

De Berghut

De Berghut is een speciaalzaak voor trekking, alpinisme en (verre) reizen. Hun winkel ligt in het Oost-Vlaamse Hamme in België. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat je er alles vindt wat je nodig hebt. Kledij, materiaal, schoenen, de ervaren verkopers loodsen je met plezier doorheen de verschillende materialen, op maat van de reis die jij zal maken. Zo kan je een goed overwogen beslissing nemen. En dat is een echte meerwaarde! Op vertoon van je STARLING-bestelbon met vertrekdatum in de toekomst, ontvang je bij De Berghut 10% korting.

Foto Coudenys

Foto Coudenys is dé speciaalzaak voor fotografisch materiaal en erkend Nikon pro dealer. De keuze is nagenoeg onbeperkt en voor zowat elk budget zijn er diverse mogelijkheden. Hun webshop is vooruitstrevend, hun service altijd persoonlijk en hun prijzen zijn vlijmscherp. Een reden te meer om een stevige samenwerking met deze partner op poten te zetten! We verwijzen jullie graag door naar Foto Coudenys voor een professioneel en eerlijk advies omtrent fotografisch materiaal.

KITE Optics

KITE Optics, het enige volledig Belgische optiekmerk! KITE Optics streeft ernaar om excellente kijkervaring te combineren met uitstekende technische kwaliteit. Ze slagen erin om budgetvriendelijke verrekijkers en telescopen te ontwikkelen waar elke vogelkijker jaren plezier van heeft.

Heritage Expeditions

Het Nieuw-Zeelandse Heritage Expeditions is een vaste partner voor expeditiecruises. Dit familiebedrijf is een pionier in kleinschalige expeditiecruises en specialiseert zich al meer dan dertig jaar in begeleide bootreizen naar diverse  geïsoleerde regio’s van onze planeet, waar de biodiversiteit ronduit verbluffend is. Hun ervaren, Engelstalige crew zorgt voor een topbegeleiding. Een expeditie met Heritage betekent meestal varen met de Spirit of Enderby, een van ‘s werelds meest geroemde boten voor natuurgerichte (Ant)Arctische trips. STARLING selecteert bij Heritage enkel de allerbeste trajecten en zorgt voor een transparante en aangename reiservaring van begin tot eindeHeritage en STARLING: een topteam!

Landschap vzw

Landschap vzw is een frisse natuurorganisatie met veel aandacht voor beleving. Ze organiseren originele laagdrempelige activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn en steeds een bepaald thema uitlichten. Hun tijdschrift LANDSCHAP is het meest kwalitatieve natuurtijdschrift in de Benelux. Landschap vzw ondersteunt natuurbescherming waar mogelijk. De organisatie is ook de bezieler van het Low Land Photo Festival en van de organisatie Welkom wolf.

STARLING en Landschap vzw slaan regelmatig de handen in elkaar om je onvergetelijke uitstappen en reizen te bezorgen.

Ben je lid van Landschap vzw? Dan  krijg je op al onze workshops en reizen (dus ook de trips die we los van Landschap vzw organiseren) 25 euro korting.

Mammut

Mammut is een van de meest ervaren buitensportmerken ter wereld. Al meer dan honderdvijftig jaar staat Mammut voor kwaliteit, veiligheid en innovatie. En dat merk je aan alles: kleding, schoenen, slaapzakken, rugzakken en de klimcollectie. Met Mammut-materiaal ga je met een gerust hart op reis, waar je ook bent in de wereld.

MrJan Gear

MrJan Gear ontwikkelt fotomateriaal van oerdegelijke kwaliteit. Alles verslijt, maar niks is onherstelbaar! Dat is hun visie. Hun fotozakken, drijvende fotohutten, reistassen en alle andere producten worden ontwikkeld vanuit praktijkgerichte ervaring. Logica staat voorop en ze zetten in op maximaal rendement met minimaal gewicht zonder in te boeten aan kwaliteit.

Natuurkijkers

Natuurkijkers is dé speciaalzaak in Vlaanderen voor optisch materiaal zoals verrekijkers, sterrenkijkers, telescopen en microscopen. Zij bieden een heel uiteenlopend gamma voor elk budget. We werken daarom graag samen met hen en verwijzen iedereen met vertrouwen door voor eerlijk advies over optiek.

Nikon

Nikon is onze betrouwbare partner voor fotografiemateriaal. Zowel hun compactcamera’s als hun systeemcamera’s en lenzen zijn steeds opnieuw heel kwalitatief en innovatief. Hun gamma is divers en biedt voor elk wat wils. De kwaliteit van het materiaal en de klantenservice is top. Nikon en STARLING zijn dan ook erg tevreden met de officiële samenwerking.

Leuke extra: STARLING-fotografiereisgids Bart Heirweg is door Nikon gekozen als een van hun drie ambassadeurs in België.

Sights Of Nature

Sights Of Nature is een unieke speciaalzaak in verrekijkers, telescopen en microscopen vlakbij Brugge. Bij Sights Of Nature vind je alles wat je aan optisch materiaal kan gebruiken bij het observeren van natuur. Je kan er rekenen op professioneel advies en kan verschillende kijkers ter plaatse uittesten. Op vertoon van je STARLING-bestelbon met vertrekdatum in de toekomst, ontvang je bij Sights Of Nature 10 tot 15 % korting.

Oceanwide Expeditions

Oceanwide Expeditions is een favoriete partner voor onze expeditiecruises. Oceanwide is een marktleider op het gebied van poolexpedities met meer dan 25 jaar ervaring en won viermaal de World Travel Award. Hun ijsversterkte motorschepen en zeilschepen voldoen aan de hoogste internationale veiligheidsnormen voor passagiersschepen. Met Oceanwide mag je rekenen op een uitzonderlijk kwalitatieve dienstverlening aan boord: een uitstekende keuken en vriendelijk en ervaren expeditie- en hotelpersoneel. Het bedrijf is gevestigd in Vlissingen, Nederland, en een deel van hun expeditiecrew is dus ook Nederlandstalig, nog een troef!

Wij selecteren voor jou de beste expeditiecruises van Oceanwide en regelen alles tot in de puntjes: de volledige inschrijvingsprocedure, opvolging van noodzakelijke documenten, hulp bij extra vragen en indien gewenst alle internationale vluchten, extra overnachtingen en transfers. Vraag meer informatie voor extra voordelen.

SWAROVSKI OPTIK

SWAROVSKI OPTIK is onze partner voor verrekijkers en telescopen. Deze producten zijn van een niet te evenaren optische topkwaliteit en robuustheid. SWAROVSKI biedt daarbovenop een uitstekende service. We zijn dan ook vereerd dat SWAROVSKI OPTIK de workshops en trips van STARLING ondersteunt.

Helemaal klaar voor je STARLING-trip! Bij aankoop van een SWAROVSKI OPTIK-verrekijker bij Natuurkijkers ontvang je een gratis reinigingskit ter waarde van €43 (op vertoon je STARLING-bestelbon met vertrekdatum in de toekomst).