Panorama van de groep in het landschap. © Billy Herman

De wereld intrekken voor de mooiste natuurbelevenissen, de zotste waarnemingen en de spectaculairste beelden: dat is wat ons drijft. Om optimaal te genieten, is een goeie voorbereiding en het beste materiaal essentieel. STARLING werkt daarom nauw samen met verschillende partners. Ze bieden onze STARLING-reizigers met plezier extra voordelen.

BENRO

BENRO is onze partner voor statieven en statiefkoppen. Zowel voor vogelkijkers met een telescoop als voor fotografen hebben zij schitterende en betaalbare producten. Benro is vernieuwend en heeft heel wat innovatieve producten in de pijplijn zitten. Ze werken continu om te verbeteren en luisteren naar onze ervaringen. Kortom, de perfectie voor natuurliefhebbers en fotografen!

De Berghut

De Berghut is een speciaalzaak voor trekking, alpinisme en (verre) reizen. Hun winkel ligt in het Oost-Vlaamse Hamme in België. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat je er alles vindt wat je nodig hebt. Van kledij over materiaal en schoenen. De ervaren verkopers loodsen je met plezier doorheen de verschillende materialen, op maat van de reis die jij zal maken. Zo kan je een goed overwogen beslissing maken. En dat is een echte meerwaarde! Op vertoon van je STARLING-bestelbon met vertrekdatum in de toekomst, ontvang je bij De Berghut 10 % korting.

Foto Coudenys

Foto Coudenys is dé speciaalzaak voor fotografisch materiaal en erkend NIKON pro dealer. De keuze is nagenoeg onbeperkt en voor zowat elk budget zijn er diverse mogelijkheden. Hun webshop is vooruitstrevend, hun service altijd persoonlijk en hun prijzen zijn vlijmscherp. Een reden te meer om een stevige samenwerking met deze partner op poten te zetten! We verwijzen jullie graag door naar Foto Coudenys voor een professioneel en eerlijk advies omtrent fotografisch materiaal.

KITE OPTICS

KITE OPTICS, het enige volledig Belgische optiekmerk! Kite streeft ernaar om excellente kijkervaring te combineren met uitstekende technische kwaliteit. Ze slagen erin om budgetvriendelijke verrekijkers en telescopen te ontwikkelen waar elke vogelkijker jaren plezier van heeft.

Landschap vzw

Landschap vzw is een frisse natuurorganisatie met veel aandacht voor beleving. Ze organiseren originele laagdrempelige activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn en steeds een bepaald thema uitlichten. Hun tijdschrift LANDSCHAP is het meest kwalitatieve natuurtijdschrift in de Benelux. Landschap vzw ondersteunt natuurbescherming waar mogelijk. De organisatie is ook de bezieler van het Low Land Photo Festival en van de organisatie Welkom wolf.

STARLING en Landschap vzw slaan regelmatig de handen in elkaar om je onvergetelijke uitstappen en reizen te bezorgen.

Ben je lid van Landschap vzw? Dan  krijg je op al onze workshops en reizen (dus ook de trips die we los van Landschap vzw organiseren) 25 euro korting.

Mammut

Mammut is 1 van de meest ervaren buitensportmerken ter wereld. Al meer dan 150 jaar staat Mammut voor kwaliteit, veiligheid en innovatie. En dat merk je aan alles: kleding, schoenen, slaapzakken, rugzakken en de klimcollectie. Met Mammut-materiaal ga je met een gerust hart op reis, waar je ook bent in de wereld.

Mr. Jan Gear

Mr. Jan. Gear ontwikkelt fotomateriaal van oerdegelijke kwaliteit. Alles is verslijtbaar, maar niks is niet herstelbaar! Dat is hun visie. Hun fotozakken, drijvende fotohutten, reistassen,… en alle andere producten worden ontwikkeld vanuit praktijkgerichte ervaring. Logica staat voorop en ze zetten in op maximaal rendement met minimaal gewicht zonder in te boeten aan kwaliteit.

Natuurkijkers

Natuurkijkers is dé speciaalzaak in Vlaanderen voor optisch materiaal zoals verrekijkers, sterrenkijkers, telescopen en microscopen. Zij bieden een heel uitéénlopend gamma voor elk budget. We werken daarom graag samen en verwijzen iedereen met vertrouwen door voor eerlijk advies over optiek!

Nikon

Nikon is onze betrouwbare partner voor fotografiemateriaal. Zowel hun compactcamera’s als hun systeemcamera’s en lenzen zijn steeds opnieuw heel kwalitatief en innovatief. Hun gamma is divers en biedt voor elk wat wils. De kwaliteit van het materiaal en de klantenservice is top. Nikon en STARLING zijn dan ook erg tevreden met de officiële samenwerking.

Leuke extra: STARLING-fotografiereisgids Bart Heirweg is door Nikon gekozen als één van haar drie ambassadeurs in België.

 

Sights Of Nature

Sights Of Nature is een unieke speciaalzaak in verrekijkers, telescopen en microscopen vlak bij Brugge. Bij Sights of Nature vind je alles wat je aan optisch materiaal kan gebruiken bij het observeren van natuur. Je kan er rekenen op professioneel advies en kan verschillende kijkers ter plaatse uittesten. Op vertoon van je STARLING-bestelbon met vertrekdatum in de toekomst, ontvang je bij Sights of Nature 10 tot 15 % korting!

SWAROVSKI Optik

SWAROVSKI OPTIK is onze partner voor verrekijkers en telescopen. Deze producten zijn van een niet te evenaren optische topkwaliteit en robuustheid. SWAROVSKI biedt daarbovenop een uitstekende service. We zijn dan ook vereerd dat SWAROVSKI OPTIK de workshops en trips van STARLING ondersteunt.

Helemaal klaar voor je STARLING-trip! Bij aankoop van een SWAROVSKI OPTIK verrekijker bij Natuurkijkers ontvang je een gratis reinigingskit ter waarde van €43 (op vertoon je STARLING-bestelbon met vertrekdatum in de toekomst).