Een mooie waarneming samen bekijken is veel leuker dan alleen natuurlijk. © Billy Herman

Bij STARLING is een vlekkeloze activiteit van A tot Z een must. Correct verzekerd zijn hoort daarbij.

Een reisbijstandsverzekering

Wanneer je bij STARLING een trip of workshop boekt kan je via ons een reisbijstandsverzekering afsluiten bij Allianz Assistance. De kost bedraagt 2,4 euro/dag in Europa, 4,8 euro/dag in de overige delen van de wereld en 8 euro/dag in de USA en Canada. De minimum kostprijs is 25 euro per polis. De inhoud van de polis omvat onder andere:

  • medische kosten in buitenland worden terugbetaald
  • vergoeden kosten repatriëring
  • medische nabehandeling tot 6250 euro na een ongeval in buitenland
  • regeling en vergoeding vervroegde terugkeer omwille van dringende redenen

De algemene voorwaarden van deze verzekering vind je hier. Extra antwoorden op jouw vragen met betrekking tot COVID-19 vind je hier.

LET OP: het is niet de bedoeling om jezelf dubbel te verzekeren. Meestal volstaat bijvoorbeeld een gewone reisbijstand bij je ziekenfonds (World Assistance Verzekering). Neem contact op met jouw ziekenfonds voor meer info.

Een annuleringsverzekering

Daar bovenop kan je via STARLING een annuleringsverzekering (ook bij Allianz Assistance) afsluiten bij het boeken van je reis. Ook hier bedraagt de minimumkost 25 euro per polis. Een annuleringsverzekering houdt een terugbetaling van het geannuleerde bedrag (à la carte verzekering bij Allianz Assistance) in en bedraagt 6,3 % van het te verzekeren bedrag (voor een max. bedrag van 10.000 euro per persoon). Wanneer dit bedrag wordt overschreden, dient een polis op maat aangevraagd te worden. Annuleren kan onder meer om volgende redenen:

  • Ziekte, ongeval, overlijden van partner, familielid of reisgezel
  • Belangrijke schade aan de woning
  • Uitzetting uit de huurwoning
  • Onvrijwillig ontslag van uzelf of een gezinslid
  • Echtscheiding of feitelijke scheiding van niet-gehuwden
  • Orgaantransplantatie

De algemene voorwaarden van deze verzekering vind je hier. Lees hier de voorwaarden omtrent bijstand en annulatie ten gevolge van Covid19.

World Gold Service, of zelfs Royal Service

Ben je een fervente reiziger die er meerdere keren per jaar op uit trekt? Dan is de World Gold Service misschien iets voor jou. Voor een vast bedrag per jaar heb je met deze topper een verzekering die jezelf, je wagen, je huis en je bagage beschermt, en daarnaast ook een annuleringsverzekering en een compensatiereissom bevat.

Voor wie helemaal safe wil zitten is er de World Royal Service die nog grotere sommen terugbetaalt als er iets voorvalt. Je kan ook deze verzekeringen boeken via STARLING. Contacteer ons voor meer informatie!

Privacy

Hier kan je nalezen welke persoonlijke gegevens Allianz Assistance verzamelt, hoe en waarom ze dit doen en met wie deze gegevens worden gedeeld.

Ook STARLING is verzekerd

STARLING is een vergund reisbureau. Wij zijn aangesloten bij het garantiefonds Vlaamse Solidariteit Reisgelden en de VVR (Vereniging Vlaamse Reisbureaus), met erkenningsnummer 9505.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder lezen? Lees onze tips over ‘Goed verzekerd op reis’ op onze blog.

10 JAAR STARLING
100 REIZIGERS
1 BOOT

We broeden op een straf idee en lanceren het binnenkort. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden & kans maken om 1 van de 100 te zijn?