Over STARLING

STARLING reizen startte in 2014 met natuurreizen en fotografiereizen. Ons doel? Unieke natuurmomenten of fotografiekansen met zoveel mogelijk mensen te delen.

In de natuur rondstruinen. Prachtige waarnemingen doen. Sprakeloos worden van een adembenemend landschap. Overal de mooiste natuurlocaties ontdekken of al dat moois vastleggen op foto. Dat is kort samengevat ook wat we zelf het liefst doen.

Logisch dus dat de 3 hoofdingrediënten van STARLING natuur, fotografie en reizen zijn.

Allerbeste natuur- & fotografielocaties

STARLING neemt je mee naar de mooiste natuur- en fotografielocaties op onze planeet, dichtbij of ver weg. Beleef korte en lange natuurreizen en fotografiereizen op elk continent.

Onze natuurreisbegeleiders zoeken vooraf op elke bestemming de allerbeste plaatsen om natuur te beleven en te bekijken. Onze fotografiegidsen weten exact op welk moment je waar moet staan om bij het beste licht de meest adembenemende foto’s te maken.

Automatisch komen we zo in lokale, authentieke accommodaties terecht. We eten er steevast heerlijke gerechten en ervaren een grenzeloze gastvrijheid. Op die manier krijg je op al onze reizen een unieke portie plaatselijke cultuur mee.

Duik in ons aanbod

Reisbegeleiders die topgidsen zijn

We overdrijven niet als we vertellen dat onze reisbegeleiders de strafste natuurgidsen en -fotografen zijn van de lage landen. Allemaal zijn ze even gepassioneerd door natuur en/of fotografie.

Ze delen hun natuurkennis of fotografievaardigheden met de reizigers en gaan daarvoor altijd the extra mile.

Regelmatig vormen onze eigen gidsen een team met een lokale specialist om de reizigers een nóg betere ervaring te bezorgen.

Maak kennis met onze begeleiders

Fijne medereizigers

We kiezen er heel bewust voor om te reizen met kleine groepen (gemiddeld 6 tot 8 deelnemers). Alleen zo ervaar je de natuur of de fotolocatie op z’n best en garanderen we persoonlijke begeleiding.

Ben je een ervaren reiziger of nog een beetje een groentje? Heb je een enorme natuurkennis of ben je eerder een pure genieter? Onze groepsreizen zijn er voor iedereen die gebeten is door natuur en/of fotografie.

We merken dat niet alleen onze gidsen, maar ook de deelnemers altijd klaar staan om elkaar iets te leren, te helpen als dat nodig is en samen gezellig een glas te drinken.

Ontdek onze reizen

Alles wat jij moet doen is 100 % genieten!

Natuurreizen Fotografiereizen

Steun aan natuurbehoud

We realiseren ons dat reizen – en met name verre reizen – een niet te onderschatten invloed hebben op de aarde.

Heel bewust organiseren we daarom ook meer ecologische reizen waarbij we met de wagen of met de trein dichter bij huis op pad gaan om natuurschatten te bewonderen.

Daarnaast ondersteunen we met verschillende reizen de lokale natuurbescherming. Op deze manier dragen we actief bij aan het behoud van de natuur die we zo bewonderen.

Ontdek de organisaties die we steunen

In groep, individueel of met je vereniging op reis?

STARLING biedt voor elk wat wil(d)s!

Ga je er graag met een groepje enthousiaste natuurmensen op uit? Schrijf dan in op één van onze fantastische groepsreizen. Wij reizen bewust met kleine groepjes!

Wil je op reis met je gezin, met een groep vrienden of met je natuur- of fotovereniging? Check dan zeker ons aanbod reizen op maat.

Ben je op zoek naar een actieve natuurreis naar verre uithoeken van de wereld, met unieke fotokansen en een begeleiding van wereldniveau? Dan is een expeditiecruise wel iets voor jou.  Hier vind je ons aanbod expeditiecruises.

Vind je niet wat je zoekt? Het STARLING-team werkt met plezier jouw droomreis met je uit van A tot Z.
Vraag een reisvoorstel aan, dan nemen we snel contact met je op.

Ontdek onze groepsreizen Bekijk onze individuele reizen Bekijk onze expeditiecruises

Een antwoord nodig op al jouw vragen?

Bekijk de meest gestelde vragen

Laat je inspireren

Ben je graag op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes over onze natuur- of fotografiereizen? Dan is de nieuwsbrief van STARLING jouw ding. Schrijf je in en je krijgt regelmatig een pareltje in je mailbox.

Duik in de STARLING-reisverhalen

Snuister rond op onze website en droom weg bij de vele reisverslagen en fotoreportages van onze reizigers en gidsen. Op onze blog delen we alles wat we zelf boeiend vinden.

Lees de blog

Volg ons in de wildernis

En op sociale media! Want STARLING post regelmatig nieuws op Facebook, Instagram en LinkedIn. Word vandaag nog fan.