Magische fotografiereizen, onvergetelijke natuurreizen: die organiseer je niet alleen. Dit STARLING-topteam zoekt elke dag voor jou naar de beste slaapplaatsen, vlotste verbindingen en meest verrassende bestemmingen. Een gezellige mix van talenknobbels en rekenwonders, wilde dromers en strikte planners, creatieve geesten en nauwgezette karakters. Met één gemene deler: een uitgesproken liefde voor reizen & natuur.

Een vraag (of een complimentje) voor een van onze medewerkers? Eén adres: contact@starlinggreizen.be. Wil je ons liever in levende lijve ontmoeten? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

David 'Billy' Herman

Zaakvoerder

Reizen, dat is altijd een beetje dromen. Van nieuwe ervaringen en andere indrukken. Zo begon het ook bij STARLING-oprichter Billy. Verschillende werknemers, een eigen kantoor en heel wat slapeloze nachten later, koestert hij nog altijd grote dromen en wilde plannen. Als hij niet bezig is met duizenden e-mails en telefoons, administratie of organisatie, dan vind je hem buiten in de natuur. Soms alleen, maar vaker in groep. Als gids, reiziger of fotograaf, want pure natuurbeleving samen beleven: dàt is STARLING.

Mieke Herman

Boekhouding

Wanneer STARLING mooie natuurverhalen schrijft, zorgt Mieke ervoor dat de boeken kloppen. Want sterke cijfers zorgen voor een gezonde onderneming. Komt het team met een (te) gek idee? Dan maakt Mieke de balans op. Een punctuele perfectionist waar we bij STARLING altijd op kunnen rekenen. Ook de personeelsadministratie en de verzekeringen worden door Mieke tot in de puntjes geregeld. Trouwens, wist je dat Mieke de zus is van Billy?

Sofie Vandeputte

Boeking verantwoordelijke

Sinds oktober 2023 is Sofie bij STARLING aan de slag voor een heel belangrijke job! Heb je een reis geboekt bij STARLING? Dan is een belangrijk deel van jouw reis in handen van Sofie! Sofie beheert de boekingen van de hotels, vluchten, maaltijden, … Ze is een punctuele duizendpoot die er samen met het team voor zorgt dat de organisatie van jouw trip op punt staat. Ben jij tevreden van de organisatie van jouw reis? Laat het Sofie en het team even weten want een woordje van dank doet ons altijd deugd!

Elke Van Paemel

Boeking assistent

Deze goedlachse dame helpt samen met Sofie en het team voor de logistiek van de reizen. Elke springt bij waar wij handen te kort hebben en zorgt ervoor dat de accommodaties, vluchten en allerlei andere logistieke zaken netjes georganiseerd zijn! Met haar ervaring en expertise weet Elke als geen ander wat de organisatie van een goede reis betekent. Wist je dat Elke haar meest bijzonder reis met de fiets van Gent naar India was? Een gezond zotte madame!

Joachim Bertrands

Organisatie groepsreizen (freelance)

Joachim Bertrands is een manusje van alles! Een goedlachse topgids in ons team maar evenzeer getalenteerd voor communicatie en de organisatie van natuurreizen en fotografiereizen. Joachim fungeert af en toe als freelancer en organiseert samen met Billy de groepsreizen van STARLING.

Linde Jacobs

Communicatiemedewerker (freelance)

Als creatieve tekstschrijver ondersteunt Linde de communicatie van STARLING waar nodig. Blogberichten, Facebookposts of prikkelende reisverslagen: Linde brengt het graag met stijl.

Magalie Teunen

Administratief medewerkster

Magalie werkt voor STARLING enkele dagen in de week en behandelt alle inschrijvingen en bestelbonnen. Als wereldreizigster kan ze perfect inschatten wat de noden zijn van onze deelnemers en wat de essentie is van het vak. Ze is een belangrijke schakel tussen Mieke die de financiën beheert en de medewerkers die de reizen organiseren!

Noé Terorde

Franstalig project (freelance)

Ornitholoog en reisgids Noé werkt sinds 2018 in het STARLING team. Hij brengt de organisatie van de voyages STARLING in orde van A tot Z, dit allemaal in samenwerking met het Franstalige gidsenteam. En natuurlijk neemt Noé regelmatig ook zelf een groep reizigers mee de weidse natuur in.

Siska Meersman

Groepsreizen wingwoman (freelance)

Siska kent het reilen en zeilen van STARLING vanbinnen en vanbuiten. Als freelancer helpt ze STARLING waar we handen tekort komen en laat ons schip mee de juiste koers varen. Zij stippelt mee de toekomst uit en het komende programma en organiseert het voorbereidende werk voor Sabine.

 

Frederik Willemyns

Verantwoordelijke expeditiecruises (freelance)

Bij STARLING weten we welke expeditiecruises het hoogste niveau halen. Dat is dankzij onze gidsen én dankzij Frederik, een wereldreiziger met onuitputtelijke natuurkennis en expertise in natuurcruises. Hij adviseert daarnaast visie en strategie – als hij niet op een verlaten eiland of onbereikbaar schip zit, that is. Als freelancer bouwt Frederik mee het aanbod cruises en bijzondere individuele reizen uit.

Griet Rebry

Communicatiemedewerker (freelance)

In drukke tijden ondersteunt Griet de communicatie van STARLING bij het schrijven van reisteksten en blogberichten. Een fijne teamspeler en zelfstandige doener waarop STARLING steeds kan vertrouwen.