Magische fotografiereizen, onvergetelijke natuurreizen: die organiseer je niet alleen. Dit STARLING-topteam zoekt elke dag voor jou naar de beste slaapplaatsen, vlotste verbindingen en meest verrassende bestemmingen. Een gezellige mix van talenknobbels en rekenwonders, wilde dromers en strikte planners, creatieve geesten en nauwgezette karakters. Met één gemene deler: een uitgesproken liefde voor reizen & natuur.

Een vraag (of een complimentje) voor een van onze medewerkers? Eén adres: contact@starlinggreizen.be. Wil je ons liever in levende lijve ontmoeten? Maak dan een afspraak via het contactformulier.

Billy Herman

Zaakvoerder

Reizen, dat is altijd een beetje dromen. Van nieuwe ervaringen en andere indrukken. Zo begon het ook bij STARLING-oprichter Billy. 4 werknemers, een eigen kantoor en heel wat slapeloze nachten later, koestert hij nog altijd grote dromen en wilde plannen. Als hij niet bezig is met duizenden e-mails en telefoons, administratie of organisatie, dan vind je hem buiten in de natuur. Soms alleen, maar vaker in groep. Als gids, reiziger of fotograaf, want pure natuurbeleving samen beleven: dàt is STARLING.

Johannes Jansen

Assistent zaakvoerder

Every pilot needs a wingman. Johannes is al sinds het prille begin Billy’s vaste copiloot bij STARLING, waar hij voor de nodige rust in de cockpit zorgt. Hij kent alle bestemmingen en routes, en slaat ook zelf graag de vleugels uit als reisgids. Een onmisbare schakel die de STARLING-motor mee draaiende houdt.

Siska Meersman

Logistiek verantwoordelijke

Verloopt je reis helemaal zoals je het gedroomd had? Van vlucht tot hotel? Dan is dat voor een groot deel te danken aan Siska. Ze denkt in vertrekuren en aankomsttijden, en heeft continu honderd tabbladen in het hoofd tegelijk openstaan. Een onvervangbaar organisatietalent dat moeiteloos navigeert van de Ardennen naar Namibië, om reizigers en gidsen logistiek de beste trip te bezorgen. Storm of staking onderweg? Super-Siska heeft de oplossing al klaar vóór je het probleem ontdekt.

Mieke Herman

Boekhouding

Wanneer STARLING mooie natuurverhalen schrijft, zorgt Mieke ervoor dat de boeken kloppen. Want sterke cijfers zorgen voor een gezonde onderneming. Komt het team met een (te) gek idee? Dan maakt Mieke de balans op. Een punctuele perfectionist waar we bij STARLING altijd op kunnen rekenen. Trouwens, wist je dat Mieke de zus is van Billy?

Linde Jacobs

Communicatie verantwoordelijke

STARLING zorgt voor onbeschrijflijke reiservaringen. En die brengt Linde onder woorden. Een creatieve tekstschrijver met een uitgesproken taalgevoel en een grote letterhonger. Zij plaatst bij STARLING de puntjes op de i: van nieuwsbrief tot blog, van sociale media tot deze webstek.

Frederik Willemyns

Raadgever

Reizen kan iedereen. Je stapt het vliegtuig op en hoopt veel moois te zien. Bij STARLING weet je dat zeker. Want wij weten waar jouw ene droomsoort precies zit en op welk moment dat landschap op zijn best is. Dankzij de beste gidsen én dankzij Frederik. Een wereldreiziger met onuitputtelijke natuurkennis, die er mee voor zorgt dat STARLING geen doorsnee reisbureau is. Hij adviseert van visie tot strategie – als hij niet op een verlaten eiland of onbereikbaar zeilschip zit, that is.