Gegarandeerd
21 dagen | 13 aug 2025 - 02 sep 2025

Expeditiecruise van Spitsbergen naar Groenland: highlights van de Noordpool
In samenwerking met Oceanwide Expeditions

De bootreis van Spitsbergen naar Noordoost-Groenland is op z’n minst spectaculair te noemen. Je begeeft je doorheen een van de meest adembenemende landschappen van de wereld, het noordelijk poolgebied. Pakijs, ijsbergen, fjorden en een bijzonder dierenleven met een hele verzameling zeehonden, walvissen, zeevogels en met wat geluk de echte heerser van de noordelijke ijsvelden: ijsbeer! 

 

Spitsbergen als uitvalsbasis

We vertrekken vanuit Longyearbyen, op Spitsbergen. We doen eerst de baai Trygghamna aan, oorspronkelijk ’Behouden haven’ genoemd en in de zeventiende eeuw frequent door walvisvaarders gebruikt om traanolie uit het spek van de Groenlandse walvis te koken. Een andere bestemming is die van Pomoren, een achttiende eeuws jachtstation van Russische jagers. Van hieruit gaat de trip naar de Alkhornet, een grote klif met tienduizenden zeevogels. Onderaan de kliffen kunnen we rekenen op poolvossen die er de vogeljongen proberen te verschalken. Rendieren begrazen er de weelderige toendra.

Tenslotte varen we de Fuglefjorden (letterlijk ‘vogelfjord’) binnen, van waaruit we een reeks prachtige panorama’s te zien krijgen van de gletsjer Svitjodbreen en Birgerbukta. Op de rotsige eilandjes broeden veel grote jagers en de kans dat we ijsberen zien is groot. Iets verder naar het noorden bezoeken we Raudfjord. Deze fjord is een uitstekende locatie om te zoeken naar ringelrobben, baardrobben en beloega’s. Ook hier zouden wel eens ijsberen kunnen zitten.

De grote oversteek en de aankomst in Groenland

We wagen ons aan de grote oversteek. Ons schip vaart langsheen de pakijsgrens tussen Spitsbergen en Groenland. We kijken uit naar allerhande walvissen en trekvogels. De hele overtocht neemt – mits een gunstige wind – een drietal dagen in beslag. We proberen eerst de Foster Bugt binnen te varen om vervolgens te landen in Myggebugten. Op ons verlanglijstje staan de talrijke muskusossen die hier op de toendra grazen.

De volgende vijf dagen verkennen we verschillende locaties langs de kust van Groenland, met op elke plek weer nieuwe bijzonderheden. Wat het precies wordt, dat weten we pas op het moment zelf, gezien we rekening moeten houden met allerlei klimaatomstandigheden. Een aantal mogelijke locaties zijn:

  • Zeeijs te Foster Bay en het land te Myggebugten
  • Kaiser Franz Joseph Fjord: een spectaculaire fjord vol met gigantische ijsbergen en aan weerszijden torenhoge bergen.
  • Sofia Sund
  • Teufelschloss: deze typerende berg maakt deel uit van de zogenaamde ‘Eleonora Bay super group’. Dat zijn een groep sedimentaire rotsen die 950 tot 610 miljoen jaar geleden gevormd werden. Ze lopen tot op een diepte van zestien kilometer onder het aardoppervlak. De komende dagen wordt de geologie van het gebied door deze rotsen gedomineerd.
  • Blomster Bugt: vaak zien we hier de witte sneeuwhazen op de toendra en in het Noahmeer zitten regelmatig ijsduikers met jongen. Muskusossen worden ook vaak gezien en er zijn fantastische wandelmogelijkheden. ’s Middags varen we verder de Kaiser Franz Joseph Fjord in, tot aan Renbugten, waar we zullen overnachten. Tijdens de tocht door de fjord zien we de kathedraalvormige ijsbergen en een spectaculair landschap aan ons voorbij glijden.
  • Renbugten: hier gaan we op zoek naar muskusossen en sneeuwhazen.
  • Antarctic Sund: hier kunnen we zeer oude sedimentaire rotsen zien, getuigen van wat de plaattektoniek lang geleden heeft uitgevoerd met de oorspronkelijk horizontale bodemlagen.
  • Kong Oscars Fjord: we varen deze binnen en proberen aan wal te gaan bij Menander Øer; ook een spectaculaire plek met goede wandelmogelijkheden en veel dieren.

Op weg naar Scoresby Sund

Uiteindelijk vertrekken we richting Scoresby Sund. We zijn hiervoor een volledige dag op zee, maar hebben heel wat leuks in het vooruitzicht. Het grootste fjordensysteem ter wereld is dan ook niet niks! Enkele locaties die we aandoen:

  • Volquart Boons Kyst: we maken een tocht per zodiac langs de gerafelde en vergletsjerde fjord. Later landen we op het eiland van Danmarks Ø, waar we de restanten vinden van een Inuit-nederzetting die zo’n tweehonderd jaar geleden verlaten werd. De cirkelvormige ‘tentringen’ van stenen geven aan waar de zomerhuizen zich bevonden. De restanten van de winterhuizen vinden we in de buurt. De artefacten zijn goed bewaard gebleven waardoor de ingangen en ook de ‘beerbestendige’ opslagplaatsen nog goed herkenbaar zijn. Er zijn hier ook een aantal graven. ’s Middags varen we aan de oostelijke zijde van Milne Land, met prachtige ijsbergen, dieper de Scoresby Sund in.
  • Sydkap: gekend om z’n spectaculaire uitzichten.  Er komen hier veel sneeuwhazen voor. Tijdens de lunch aan boord krijgen we de kans om de ingang van de Nordvestfjord te zien, in Scoresby Land. Ook hier zien we monumentale ijsbergen, sommige wel meer dan honderd meter hoog. De meeste van deze ijsbergen zijn vastgelopen aan de bodem omdat de fjord hier maar zo’n vierhonderd meter diep is.
  • Ittoqqortoormiit: de grootste nederzetting van Scoresby Sund telt ongeveer vijfhonderd inwoners. Er is een postkantoor en winkeltje van waaruit je postkaarten kan versturen. Bij een verkennende wandeling door het dorp zien we sledehonden en vaak ook drogende huiden van zeehonden, muskusossen en ijsberen. ’s Middags varen we zuidwaarts, langs de pittoreske landschappen van de Blosseville Coast.
  • Jameson Land: in dit gebied verzamelen steltlopers en ganzen voor de najaarstrek, op een zacht glooiend landschap. Muskusossen en gekraagde lemmingen overleven er op de magere vegetatie. Verder in de Hurry Inlet wandelen we naar het begin van de fjord, waar rivieren in de fjord uitkomen. In dit gebied vonden archeologen fossielen uit het Krijt die een evolutionaire link vormen tussen de vissen en de amfibieën.
  • Sydkap en Satakajik: Ontmoet kolossale ijsbergen, land in de buurt van Sydkap, bezoek Satakajik en Thule-nederzettingen.
  • Liverpool Land en Ittoqqortoormiit: Tundra-landing op Liverpool Land, bezoek de grootste nederzetting in Scoresby Sund.
  • Stewart Island: Verken Thule-hutten, wandelplekken en mogelijkheden voor binnenlandse zeiltochten.
  • Fjorden langs de oostkust van Groenland: Verken d’Aunay, Nansen, Ikersuaq of Kangertitsivaqmiit-fjorden, kans om ijsberen te zien.
  • Tasiilaq: Bezoek Tasiilaq, het centrum van Oost-Groenland, met een museum.
  • Umivik: Vaar naar het zuiden naar Umivik, waar Nansen de Groenlandse ijskap beklom.
  • Skjoldungen en Qornoq: Omzeil Skjoldungen, land op Qornoq om resten van de Thule-cultuur te zien.
  • Timmiarmiut en Igutsait: Verken het verlaten Timmiarmiut of bezoek Igutsait.
  • Prins Christian Sund: Passeer omringd door bergen, mogelijke landing bij Svaerdfiskens Havn of Ikigait.
  • Uunartoq warmwaterbronnen en Vagar: Bezoek Lichtenau, probeer Uunartoq’s hete lente te bereiken, verken Vagar met overblijfselen van een Noorse nederzetting.
  • Eriksfjord: Land bij Ittileq, wandel naar Igaliku, verken overblijfselen van een Noorse kerk, bezoek de basis van Erik de Rode.
  • Narssarsuaq – Afscheid van Groenland

Wat maakt deze expeditiecruise van Spitsbergen naar Groenland zo bijzonder?

  • Je vaart mee met een schip dat gespecialiseerd is in Arctische reizen. Als de omstandigheden optimaal zijn, vaar je een stuk op enkel en alleen windkracht.
  • Je vaart langs de hoogtepunten van de noordoostelijke kust van Groenland en vergaapt je aan de massieve indrukwekkende landschappen.
  • Het pakijs, de zeezoogdieren, de landschappen en de boottocht bezorgen je een onvergetelijke herinnering. Het is een unieke manier om dit gebied te bereizen.
Expeditiecruises
Fotografie
Natuur
IJzige reizen
Wildlifereizen
Landschapsreizen
Natuurelementen
Avontuurlijk reizen
Zeezoogdieren
Belevingsreizen
Bootreizen

Expeditie van Oceanwide-kwaliteit

STARLING biedt in België de beste expeditiecruises van Oceanwide Expeditions aan. Oceanwide is een marktleider op het gebied van poolexpedities met meer dan vijfentwintig jaar ervaring, en won viermaal de World Travel Award. Met Oceanwide mag je rekenen op een uitzonderlijk kwalitatieve dienstverlening aan boord: een uitstekende keuken en vriendelijk en ervaren expeditie- en hotelpersoneel. De crew van Oceanwide garandeert een uitstekende,  Engelstalige reisbegeleiding. STARLING regelt voor jou alles tot in de puntjes: de volledige inschrijvingsprocedure, opvolging van noodzakelijke documenten, hulp bij extra vragen en indien gewenst de internationale vluchten, extra overnachtingen en transfers.
De ervaring van
Eric Humphrey
deelnemer in 2018 bij Oceanwide

Ongelooflijke reis, geweldig weer, geweldige mensen en een fantastisch schip. Het landschap was gewoonweg niet te beschrijven!

Hans-Joachim Falderbaum
over zijn heerlijke tijd bij Oceanwide

Deze expeditiecruise was simpelweg fantastisch en zeker de meest indrukwekkende reis die we ooit hebben gemaakt. Veel wildlife in de vorm van ijsberen, walrussen, rendieren, poolvossen, vogels in onvoorstelbare variëteiten, beloega’s, gletsjers, ijsbergen, pakijs,… Je kan het je nauwelijks voorstellen.

deelneemster in 2016
Helga Radünz
en haar ervaring tijdens deze Oceanwide expeditie

Ik ben nog steeds erg onder de indruk… Wat een ongelooflijke reis! Ik kan alleen maar zeggen: het was fantastisch!

Is deze expeditiecruise naar Groenland iets voor jou?

  • Je hebt een passie voor de woeste natuur van het hoge noorden en wil iets heel bijzonder meemaken.
  • Je wil Spitsbergen én Groenland op een unieke manier beleven: via een boot met zeilen.
  • Je hebt een normale fysieke conditie en kan goed tegen de koude.
Vereiste voorkennis
Geen
Veel
Comfort
Basis
Luxe
Conditie
Basis
Sportief
Fotografiegehalte
Natuurgehalte
Boek nu

Wat ga je zoal zien, doen en beleven?

Ontdek het reisprogramma

Het reisprogramma is flexibel en afhankelijk van transport (vluchturen, treinuren, ...), het weer, lokale omstandigheden en waarnemingen.
DAG 1
Longyearbyen

Het avontuur begint in Longyearbyen, het administratieve centrum van Spitsbergen. Geniet van een wandeling door dit voormalige mijnstadje, waarvan de parochiekerk en het Spitsbergenmuseum voor fascinerende bezienswaardigheden zorgen. Hoewel het landschap er grimmig uitziet, zijn hier meer dan honderd plantensoorten geregistreerd. In de vroege avond vaart het schip Isfjorden uit, waar we mogelijk de eerste dwergvinvis van de reis kunnen spotten.

 

DAG 2-3
Op weg naar Groenland

Afhankelijk van de omstandigheden kunnen we uiteindelijk de grillige rand van het Oost-Groenlandse zee-ijs in zicht zien flitsen. Houd walvissen en migrerende zeevogels in de gaten.

DAG 4
Tundra, bergen en ijsbergen

Als we Groenland naderen, varen we mogelijk door het zee-ijs Foster Bay binnen en landen we bij Myggebugten. Voorbij de oude jagershut waar Noorse pelsjagers ooit op ijsberen en poolvossen jaagden, ligt een uitgestrekte toendra bevolkt door muskusossen en ganzen die op de kleine meren drijven. Vanaf hier varen we door de Kaiser Franz Josef Fjord, omgeven door torenhoge bergen en heldere ijsbergen in het binnenland. Een alternatieve route is Sofia Sound, een smallere waterweg.

DAG 5
Antarctic Sound

We komen aan bij Teufelschloss (Duivelskasteel), een berg met gelaagde geologie. Aan de andere kant van de fjord ligt Blomsterbugt en de beoogde landingsplaats. In de middag gaan we naar Antarctic Sound, waar we de eilanden Ruth, Maria en Ella vinden. Maria is de meest waarschijnlijke plek voor een landing.

DAG 6
Vergezichten van de arctische herfst

De eerste helft van de dag brengen we door in Antarctic Havn, een uitgestrekte vallei waar je groepen muskusossen kunt spotten. In deze tijd van het jaar is de schaarse vegetatie gekleed in de vurige kleuren van de herfst.

DAG 7
De Inuit nederzetting van Yesteryear

Vandaag bereiken we Scoresby Sund, varend langs de gletsjer Volquart Boons Kyst. Je kan ook genieten van een Zodiac-cruise langs een van de gletsjerfronten, samen met een bezoek aan de basaltzuilen en ijsformaties van Vikingebugt. We vervolgen onze weg langs de oostkust van Milne dieper de fjord in.

DAG 8
Enorme bergen en poolhazen

In de ochtend komen we kolossale ijsbergen tegen, sommige meer dan 100 meter hoog en meer dan een kilometer lang. De meeste ervan liggen aan de grond, aangezien de fjord slechts ongeveer 400 meter diep is. We landen dan in de buurt van Sydkap, met een prachtig uitzicht op Hall Bredning en een goede foto van het zien van poolhazen. Later zullen we landen in Satakajik en de overblijfselen van Thule-woningen bekijken.

DAG 9
Scoresby Sund

Vandaag maken we een toendra-landing op Liverpool Land, in Rush Inlet. De middagstop is Ittoqqortoormiit, de grootste nederzetting in Scoresby Sund met ongeveer driehonderd inwoners. Bij het postkantoor kunt u postzegels kopen voor uw ansichtkaarten of gewoon rondlopen om de sledehonden en de drogende huiden van zeehonden en muskusossen te zien. In de middag varen we naar het zuiden, langs de schilderachtige landschappen van de kust van Blosseville.

DAG 10
Thule hutten en wandelingen

Onze volgende stop is Stewart Island, een belangrijk jachtgebied voor de inwoners van Scoresby Sund. Er zijn hier prachtige overblijfselen van Thule-huizen te zien. Rømer Fjord en Turner Sound geven ons ondertussen de mogelijkheid om ver landinwaarts te varen, omdat ze geen gletsjerfront aan de kop hebben en niet verstopt zijn met ijs. Dit biedt ons ook goede wandelmogelijkheden.

DAG 11 - 13
Alle mooie fjorden

Terwijl we zuidwaarts varen langs de kust van Oost-Groenland, komen we verschillende fjorden binnen die strijden om schoonheid: d’Aunay, Nansen en mogelijk Ikersuaq of Kangertitsivaqmiit. De meeste van deze fjorden hebben een gletsjerfront aan de kop, maar elk van deze fjorden biedt ons de kans om ijsberen te zien.

DAG 14
Kleinschalig Groenland

Tasiilaq, ooit bekend als Angmagssalik (ongeveer 2.000 inwoners) is onze volgende aanloophaven. Dit charmante stadje is het centrum van Oost-Groenland en beschikt over een museum waar u meer te weten kunt komen over de kleurrijke lokale geschiedenis van dit ongelooflijk afgelegen gebied.

DAG 15
In de voetstappen van Nansen

Vervolgens varen we zuidwaarts om te landen in Umivik, waar de ontdekkingsreiziger Fridtjof Nansen de Groenlandse ijskap beklom. Hier kun je misschien zelfs een klein stukje in zijn voetsporen lopen.

DAG 16
De vallei van Mariedal

Vandaag varen we rond Skjoldungen door een van de meest spectaculaire fjorden van Zuidoost-Groenland en landen vervolgens in Qornoq om huizen uit de Thule-cultuur te zien. Vervolgens bezoeken we Mariedal en een prachtige vallei waar Groenlanders in de herfst bessen verzamelden.

DAG 17
De verlaten Groenland nederzettingen

We gaan verder naar Timmiarmiut, zien een verlaten Groenlandse nederzetting en varen mogelijk de fjord in. In het verleden zijn hier wel eens ijsberen gesignaleerd. Als alternatief kunnen we Igutsait in het zuiden bezoeken.

DAG 18
Prins Christian Sund mountains

Onze westwaartse passage van de Prins Christian Sund wordt omringd door bergen van meer dan 1.000 meter (3.300 voet) en is een van de hoogtepunten van de reis. We kunnen een landing maken in Svaerdfiskens Havn of ’s avonds in Ikigait, ooit bekend als Herjolfsnes, een voormalige Noorse nederzetting.

DAG 19
Uunartoq hot spring

Vandaag bereiken we Lichtenau, een lieflijk maar vrijwel verlaten Groenlands dorp, waar de Herrnhuters in de 18e eeuw een missie hadden en waar enkele van hun grote gebouwen in Duitse stijl nog steeds staan. We zullen dan proberen Uunartoq te bereiken, waar we kunnen baden in een grote warmwaterbron omringd door ijsbergen. Aan de overkant van Vagar vinden we de overblijfselen van een Noorse hoeve.

DAG 20
Erik the Red’s base

In Eriksfjord landen we in Ittileq, in een baai van waaruit we 4 km over een weg naar Igaliku (Gardar) kunnen lopen. In dit kleine Groenlandse dorp kunnen we de overblijfselen zien van een 13e-eeuwse Noorse kerk, samen met andere ruïnes. In de middag willen we Bratthalid bezoeken, de basis van Erik de Rode. Dit is een subarctisch gebied met berkenbomen, landbouw en vee. Later die avond komen we aan in Narssarsuaq voor de laatste nacht van onze reis.

DAG 21
Afscheid nemen van Groenland

Vanaf de luchthaven Narsarsuaq uit de Tweede Wereldoorlog vliegen we terug naar Kopenhagen. Hoewel ons avontuur ten einde is, nemen we herinneringen mee naar huis die ons zullen vergezellen, waar het volgende avontuur ook ligt.

Klik op de tabs
voor meer info

Accommodatie, maaltijden, transport en vluchten

We maken deze expeditiecruise aan boord van de m/v Plancius.

  • Het is een ijsversterkt schip dat al jaren dienst doet als expeditievaartuig in het Noordpoolgebied en Antarctica.
  • Het schip werd in 1976 gebouwd als oceanografisch onderzoeksvaartuig voor de Nederlandse Koninklijke Marine tot 2004 – toen werd het gekocht door Oceanwide Expeditions.
  • De boot is volledig herbouwd en vernieuwd in 2009 om 108 passagiers te huisvesten. Daarbij werd rekening gehouden met de laatste SOLAS reguleringen (Safety Of Life At Sea).
  • Het expeditieschip vaart onder de Nederlandse vlag.

We gaan met zodiacs zo veel en zo lang mogelijk aan wal, met maximale veiligheid en comfort. De excursies aan land zijn gemakkelijk tot matig uitdagend, maar zeker toegankelijk voor iedereen met een normale basisconditie.

De maaltijden worden aan boord voorzien door een geselecteerd topteam van sterrenchefs. Je geniet na al die prachtige waarnemingen dus ook nog eens van een heerlijk stukje gastronomie. Bijkeuvelen rond het avondeten, je lichaam een boost geven tijdens het ontbijt of even bekomen van die albatrossen tijdens een lunchpauze, het is allemaal voorzien!

Meer info over de s/v Rembrandt van Rijn

Excursies

Tijdens elke expeditie brengen we je zo lang mogelijk aan wal, altijd met oog voor maximale veiligheid en comfort. Deze natuurreis wordt volledig voorbereid door een ervaren team, zodat de kans op ongemakken nihil is. De excursies aan land zijn gemakkelijk tot gemiddeld uitdagend, net zoals de vaartrips in de zodiacs.

Klimaat en kledij

De weersomstandigheden zijn niet eenvoudig te voorspellen gedurende deze reis, maar je bereidt je best voor op koude en wind. Temperaturen liggen meestal rond het vriespunt, zeker naarmate we Antarctica naderen. Neerslag is niet algemeen, maar wees er wel op voorzien.

Goede waterdichte kledij is noodzakelijk voor het comfort van deze trip. Vooral tijdens de verplaatsingen met de zodiac kan je nat worden. Stevige hoge waterdichte bottines of laarzen, zonnebril en zonnecrème zijn tevens aan te raden. Hoewel het koud is, kan de zon toch verbranden, vandaar de zonnecrème. Tijdens de excursies zal je snel opwarmen en dan is het noodzakelijk om lagen kleding uit te trekken zodat je niet begint te transpireren.

Zeeziekte is mogelijk tijdens deze trip, maar veel kan voorkomen worden. De comfortabele kajuiten en bedden bieden altijd soelaas. Meer weten over omgaan met zeeziekte? Lees onze tips!

Prijzen en betalingscondities

Prijzen zijn all-in vanaf het inschepen:

  • Vierpersoonskajuit 10000 euro p.p. (1 patrijspoort, 2 stapelbedden, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi, voldoende bergruimte, geschikt voor families met kinderen, of passagiers die geen aparte hut of meer luxueuze hutten vereisen)
  • Tweepersoonskajuit 14100 euro p.p. (1 patrijspoort, 2 bedden, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi, voldoende bergruimte
  • Tweepersoonskajuit met raam 15400 euro p.p. (1 raam, 2 bedden, privé douche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi, voldoende bergruimte)
  • Tweepersoonskajuit deluxe 16300 euro p.p. (2 ramen, 2 bedden, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi, voldoende bergruimte, iets ruimer dan de normale tweepersoonskajuiten met venster)
  • Superior 18250 euro p.p. (Let op: enkel boekbaar als koppel of met eenpersoonsoptie!) (2 ramen, 1 tweepersoons bed, 1 bank bed, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, koelkast, koffie en thee zetter, telefoon & wifi, voldoende bergruimte.

Het is mogelijk om een eenpersoonsoptie te nemen op elk type kajuit. De kostprijs daarvan bedraagt telkens 1,7 maal de gedeelde prijs (vb. een standaard tweepersoonskajuit voor jezelf = 15385 euro). Als je dit wenst, vermeld dit in de opmerkingen bij je inschrijving.

De betaling van deze reis gebeurt in twee stappen: een voorschot van 30% bij de inschrijving en het resterende bedrag betaal je 100 dagen voor vertrek.

Opgelet
Je wil graag mee met deze reis, maar ziet dat de inschrijvingsdatum (01-07-2025) al voorbij is? Geen paniek! Schrijf zeker in, wij checken de beschikbaarheid van hotelkamers, vluchten en excursies en laten je snel weten of je toch nog kan deelnemen. Ook de eventuele meerkost die hieraan verbonden is bespreken we eerst uitgebreid met jou.
Gegarandeerd
21 dagen | 13 aug 2025 - 02 sep 2025

Expeditiecruise van Spitsbergen naar Groenland: highlights van de Noordpool
In samenwerking met Oceanwide Expeditions

Inbegrepen
13 aug 2025 - 02 sep 2025
  • AECO-toeslagen en -belastingen
  • alle boottochten
  • alle drinkwater
  • alle excursies en toegangstickets voor parken
  • alle maaltijden
  • alle overnachtingen
  • alle transport ter plaatse
  • gebruik van sneeuwschoenen
  • gespecialiseerde lokale gidsen
  • havengelden en -belastingen tijdens de reis aan boord
  • verzekering garantiefonds
Niet inbegrepen
 
  • alcoholische dranken en frisdranken
  • extra overnachtingen
  • fooien voor lokale medewerkers (horeca, hotels,...)
  • internationale vluchten en luchthaventaxen
  • maaltijden aan wal
  • nationale vluchten en luchthaventaxen
  • onkosten voor visum (indien van toepassing)
  • persoonlijke uitgaven
  • reisbijstandsverzekering en annulatieverzekering (kan je boeken via ons)
Kenmerken
Voertaal
Engels
Kamertypes
Vierpersoonskajuit (laatste kajuit)
2 patrijspoorten, 2 stapelbedden, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi (extra), voldoende bergruimte, deze hut is geschikt voor families met kinderen, of passagiers die geen aparte hut of meer luxueuze hutten wensen
10000 euro
Tweepersoonskajuit, met patrijspoort (nog 1 plaats voor een kajuitdelende man)
2 patrijspoorten, 2 lage bedden, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi (extra), voldoende bergruimte: nog een plaats voor een mannelijke deelnemer
14100 euro
Tweepersoonskajuit met raam
2 ramen, 2 lage bedden, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi (extra), voldoende bergruimte
15400 euro
Tweepersoonskajuit deluxe
3 ramen, 2 lage bedden, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, telefoon & wifi (extra), voldoende bergruimte, deze cabines zijn hoekhutten en zijn iets ruimer dan de normale tweepersoonskajuit met raam
volzet
Superior (enkel boekbaar als koppel/eenpersoonsoptie)
2 ramen, 1 tweepersoonsbed, 1 bank bed, privédouche & toilet, bureau & stoel, haardroger, flatscreen TV, koelkast, koffie en thee zetter, telefoon & wifi (extra), voldoende bergruimte
18250 euro
Vanaf
10000 euro
Prijs per persoon
Boek nu

Heb je nog een vraag?

Contacteer ons