Altijd al nieuwsgierig geweest naar natuurtrips en fotografiereizen? Misschien heb je al met ons gereisd, en wil je je medereizigers nog eens terugzien? Wil je ons ontmoeten voor je op reis vertrekt? Of heb je vragen voor één van onze gidsen? Dan is onze gratis trefdag the place to be!

We nodigen je van harte uit om op zaterdag 11 november om het STARLING-team te ontmoeten. Je maakt kennis met het reisprogramma voor 2024. We lichten enkele trips en concepten uit en blikken terug op de reizen van het voorbije jaar.

Maak een praatje met onze gidsen en kom te weten welke reis het best bij jou past. Of spreek ons aan over de mogelijkheden om voor jouw vriendengroep, vereniging, werkgroep of fotoclub een workshop of reis op maat te organiseren.

Het wordt een rijkelijk gevulde middag om even weg te dromen … Kom gerust langs!

Trefdag – zaterdag 11 november om 13 uur

Begin alvast te watertanden voor de natuurtrips en fotografiereizen in het nieuwe jaar! Onze enthousiaste gidsen vertellen honderduit over hun belevenissen en tillen een tipje van de sluier op van het programma van 2024

Onderstaande uren zijn richtinggevend voor de dag. Het gedetailleerde programma komt later online!

13.00 | Welkom

13.15 | Trefdag, eerste deel

14.45 – 15.45 | Pauze – In de pauze kun je de gidsen persoonlijk treffen om al jouw vragen te stellen.

15.45 – 17.00 | Trefdag, tweede deel

17.30 | Receptie

 

PRAKTISCH

WANNEER? Op zaterdag 11 november vindt de Trefdag plaats.

WAAR? In de eventruimte Zebrastraat, in Gent.

BEREIKBAAR? De Zebrastraat ligt op enkele honderden meters van de afrit ‘Gent Centrum’ van de E17 en de E40. Je kan er ondergronds parkeren (1 euro/uur). Liever met het openbaar vervoer? Neem de trein tot in Gent-Sint-Pieters en stap daar op bus 70 of 58 (10 min.). Vanaf de halte ‘Leeuwstraat’ stap je in 2 minuten naar de Zebrastraat.

INSCHRIJVEN? De trefdagen zijn gratis, maar inschrijven is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt. Vul het formulier hieronder in en je plaats is verzekerd!

 

Ja, ik schrijf me in voor volgende trefdag(en):