Begeleider

Jeffrey Van Daele

De passie voor natuur kwam bij begeleider Jeffrey Van Daele pas op latere leeftijd, maar sindsdien heeft hij een indrukwekkend palmares opgebouwd. Hij houdt van wildlife- en zwart-witfotografie en zoekt altijd naar een creatieve manier om zijn onderwerpen in beeld te brengen. Jeffrey is een veel gevraagd professioneel natuurfotograaf en lesgever. En nog belangrijker: hij is een van onze populairste STARLING-gidsen! Wil jij ook eens met deze kersverse X Ambassadeur bij Fujifilm meereizen? Reserveer dan tijdig een plaatsje!

Geboren lesgever

Het is niet verwonderlijk dat Jeffrey een achtergrond in het onderwijs heeft: wie ooit bij hem een workshop volgde, kent hem als een gepassioneerd lesgever. Al jarenlang inspireert hij studenten natuurfotografie met adembenemende beelden, praktische tips en zijn aanstekelijk enthousiasme. Die lijn trekt begeleider Jeffrey Van Daele graag door op zijn talloze fotografiereizen. Zijn drijfveer? De passie doorgeven!

49 jaar
Jeffrey Van Daele
Geboren lesgever met passie voor wildlife- en artistieke fotografie
  • Was eerst leerkracht en hobbynatuurfotograaf, maar combineert nu beide passies als gegeerd fotografiereisgids.
  • Heeft de gave om je op een andere, creatieve manier naar fotografie te laten kijken, ook als je al een ervaren fotograaf bent.
  • Is de bedenker van het genre 'stand-up-photographyshow' en trakteert zijn medereizigers steevast op een gezonde dosis humor.

Zeer gedreven, gepassioneerde en enthousiaste reisleider! Kan zijn uitgebreide vakkennis op een begrijpelijke manier overbrengen. Niets is hem te veel. Heeft voor elke deelnemer evenveel aandacht en houdt rekening met de verschillende niveaus en persoonlijkheden in de groep. TOP!

Katleen
deelneemster fotografiereis Namibië 2018

Een super mens. Oog voor elk detail!

Etienne
deelnemer fotografie Jan Van Genten Helgoland 2018

Alles was tot in de puntjes en weldoordacht voorbereid. Altijd met raad en daad bijgestaan. Perfecte begeleiding van de eerste tot de laatste minuut! Dank Jeffrey, je was echt een topgast!

Gerd
deelneemster fotografiereis Zuid-Afrika 2017

Op reis met begeleider Jeffrey