Jongeren

Natuurreizen voor jongeren: hoe zit da?

We ontwikkelden bij STARLING een reeks budgetvriendelijke natuurreizen voor jongeren. Samen met een enthousiaste en ervaren reisgids ga je in een toffe groep op avontuur. We plannen de jongerenreizen zoveel mogelijk in vakantieperiodes zodat je als student of jonge werkende makkelijk mee op reis kan.

  • Je bent ouder dan 18 en jonger dan 35
  • Je hebt een grote passie voor natuur en reizen
  • Je bent op zoek naar natuurreizen voor jongeren

Dan moet je zeker met ons mee.👌

We kennen het…

😭 Je ziet een fantastische natuurreis, maar de kostprijs blijkt te hoog voor je studentenbudget.

👴 Je wil graag mee op natuurreis, maar vreest dat je als enige jongere tussen een stel boomers terecht zal komen. Dat kan een fijne verrijking zijn, maar we snappen dat je toch nét iets liever met andere jongeren optrekt. Zeker als die dezelfde interesses delen.

✨ Je vond op onze site een toffe natuurreis, maar je merkt dat de overnachtingen allemaal in behoorlijk fancy hotels gepland staan. Terwijl het voor jou gerust wat avontuurlijker, minder chique en dus goedkoper mag.

De mooiste avonturen

Al van jongs af aan zijn wij zelf begeesterd door natuur. We trokken als twintigers overal rond, sliepen op de gekste plekken en trokken ons plan. We maakten dan ook de mooiste avonturen in de natuur mee. En we weten als geen ander op welke manier jonge natuurliefhebbers graag reizen. Het zaligste gevoel? Die fantastische natuurbeleving kunnen delen met andere, gelijkgestemde jongeren.

Onze natuurreizen voor jongeren zijn volledig op jouw maat gemaakt. We stippelden de mooiste reisroutes al uit, dus jij moet gewoon inpakken en wegwezen. Alles is supergoed geregeld, zodat je zelf geen praktische dingen meer moet uitzoeken.

Natuurreizen voor jongeren: ervaren gids

De gidsen van onze natuurreizen voor jongeren kiezen bewust om met jonge reizigers op pad te gaan en vinden het fantastisch om je het schoonste van onze planeet te tonen. Het zijn ervaren reizigers en reisbegeleiders die zorgen voor sfeer in de groep en die er altijd zijn om je vragen vooraf en onderweg te beantwoorden.