Begeleider

Sebastian Vervenne

Begeleider Sebastian Vervenne is een professioneel landschaps- en luchtfotograaf. Zijn interesse in natuur begon toen zijn grootvader hem op zijn zesde verjaardag een verrekijker cadeau deed. Hij ging volop vogels en wilde dieren bestuderen en begon natuur- en reisboeken te verzamelen.

Kort daarna startte hij met natuurfotografie om al die vogels te kunnen vastleggen. Pas later schakelde hij met de Nikon in de hand over naar landschapsfotografie, met de drang om een altijd hoger standpunt in te nemen. Van drones was toen nog geen sprake, dus werd Sebastian helikopterfotograaf.

Hoog aangeschreven

Hij maakt luchtbeelden voor een waaier aan klanten: films, magazines, stockfoto’s en bedrijven, maar ook sportevenementen, reclamefilms, documentaires en location scouting. Begeleider Sebastian Vervenne is een bijzondere fotograaf met heel specifieke technieken waar iedereen heel wat van opsteekt!

38 jaar
Sebastian Vervenne
Professioneel natuurfotograaf gespecialiseerd in landschaps- en luchtfotografie
  • Heeft een zwak voor onbekende plaatsen op deze planeet zoals afgelegen woestijngebieden en vulkanische zones.
  • Publiceerde in verschillende magazines zoals National Geographic en De Morgen en was cameraman voor internationale natuurdocumentaires.
  • Klom steeds 'hogerop' tot hij niet meer hoger kon, en stapte toen over op helikopterfotografie.