Begeleider

Wij zijn op zoek naar nieuwe gidsen!

STARLING bestaat sinds 2014. De vlucht tot nu is fenomenaal geweest, we zouden het onmiddellijk opnieuw doen! Vanaf de start zijn we omringd door een fantastisch team. STARLING zou STARLING niet zijn zonder onze topgidsen, dat staat vast.

Door de jaren heen is ons team van gidsen stabiel gebleven. Iets waar we trots op zijn en dagelijks nog in investeren. Omdat een gids niet eeuwig gids kan zijn, willen we toch graag anticiperen op de toekomst en zoeken we kandidaten om ons team te versterken. Interesse? Lees dan zeker verder.

Welke zijn jouw eigenschappen? 

  • sociale skills is het allerbelangrijkste. Jij moet goed aanvoelen wat een groep wenst en je kunnen aanpassen aan de noden van een groep. De kunst is om een balans te vinden tussen alle verschillende profielen en met iedereen rekening te houden. Je moet vlot zijn in omgang, een vleugje humor is steeds goed, leidinggevend zijn maar niet té en zorgzaam zijn voor de deelnemers.
  • je bent daarnaast assertief en ondernemend, je bent probleemoplossend. Het spreekt voor zich dat als er iets voorvalt, je niet bij de pakken blijft zitten en handelt.
  • je bent flexibel maar houdt ook van een beetje structuur.
  • je hebt kennis van zaken. We houden ervan dat je kennis van zaken hebt en goed bent in je vak. Wat dat is, dat hangt van jou af! Voor onze fotografiereizen werken we graag met professionals, onze lat ligt hoog. Het is echter geen must om bij ons te mogen gidsen. Voor de natuurreizen hebben we een gezonde mix van vrijwilligers, semi-professionelen en professionelen.

Wie zoeken we?

  • we zijn nog op zoek naar vogelgidsen en natuurgidsen. Mensen met een goede kennis van vogels en/of een brede kennis van natuur.
  • we zijn ook nog op zoek naar natuur-, vogel- en wildlife fotografen. Ben je een goede en fanatieke vogel- en/of natuurfotograaf en wil je graag anderen de kneepjes van het vak leren? Dan hebben we interesse!
  • we zoeken gidsen die overweg kunnen met de digitale wereld. Die verzot zijn op google maps, die weten hoe dropbox werkt en die zin hebben om na hun reis een verslag te schrijven!
  • het is natuurlijk een plus als je ervaring en een achterban hebt.
  • tot slot zoeken we gidsen die ook trots zijn dat ze voor ons kunnen gidsen. Gidsen die fier zijn om STARLING te vermelden wanneer ze over ons spreken in het veld of op sociale media! Actieve gidsen die actief mee helpen werven.

 

Ben je geprikkeld door bovenstaande? Aarzel dan niet om ons te contacteren.