Begeleider

Eef Thoen

Onze gids Eef Thoen is een gepassioneerde natuurgenieter. Als jongvolwassene schuimde hij op de fiets de regio rond het Gentse af, op zoek naar vogels. Zo spendeerde hij op een rustig tempo uren in de natuur. Zijn fascinatie voor de schoonheid van de natuur zijn een onuitputtelijke bron van vrijetijdsbesteding voor hem. Net dié kijk op de natuur wil hij nu graag met jou delen!

Professionele loopbaan 

Eef volgde een kunstopleiding in de schilderkunst en is lesgever in kunstvakken aan de lerarenopleiding van de Arteveldehogeschool in Gent. Zijn ervaring met lesgeven is een bijzondere troef om op een luchtige en humoristische manier te inspireren! Door de jaren heen heeft hij een geheel eigen stijl ontwikkeld. Alles wat op zijn pad komt, plukt hij op, om daar dan op een laagdrempelige en humoristische manier over te reflecteren. Als tekenaar en schilder heeft hij hoe dan ook een boeiende blik op de omgeving, die hij met plezier met jou deelt!

Sinds enkele jaren is hij naast vogels, mateloos gefascineerd door de wonderlijke wereld van de nachtvlinders. Zo leerde hij alle uithoeken van België kennen, waar hij oeverloos en vol passie over kan vertellen. Leuk detail, op zijn palmares staat de eerste blauwstaart voor België!

 

44 jaar
Eef Thoen
Warme gepassioneerde natuurgenieter met achtergrond in de kunst
  • Houdt van een rustige aanpak.
  • Diepgaande manier van natuurbeleving, verwonderd door de schoonheid van natuur.
  • Lesgever aan de kunstacademie. Heeft daardoor een inspirerende kijk op de natuur.