Begeleider

Over Annelies Jacobs

Annelies heeft een hart voor natuurbeleving en -studie. Natuur is voor haar niet alleen een hobby, het is een heuse levensstijl. Ze trekt er liefst op uit: in groep of in haar eentje, op zoek naar bijzondere natuur. De keuze om biologie te studeren aan de Universiteit van Antwerpen was dan ook een logisch gevolg. Vandaag werkt Annelies op de studiedienst van Natuurpunt als werkgroepencoördinator.

Van jongs af aan werd Annelies geboeid door de veelzijdigheid van de natuurlijke wereld. Welke soort vogel, (zee)zoogdier, plant of insect ze ook zag: ze wilde er meer over weten. Nu deelt ze haar brede kennis met anderen tijdens enthousiaste excursies.

Onmisbaar multitalent

Die trefzekere waarnemingen verzilvert ze steevast treffend op de gevoelige plaat. Als begeleidster van natuurweekends en -reizen helpt ze deelnemers op weg in de wondere wereld van determinatie, fotografie en natuurbeleving. Daarnaast is Annelies een actieve vrijwilligster bij STARLING. Ze denkt mee over de organisatie achter de schermen, het reisaanbod, de marketing en communicatie. Kortom: een creatieve duizendpoot van onschatbare waarde voor het STARLING-team!

28 jaar
Annelies Jacobs
Reisbegeleidster met een getraind oog en een natuurlijke feeling voor natuur
  • Was als klein meisje al gebeten door natuur en heeft een bijzondere feeling voor alles wat vliegt, groeit, kruipt en loopt. In haar gezelschap merk je méér op.
  • Wandelt door het leven met haar onafscheidelijke fototoestel om fraaie beelden te maken van planten, dieren en landschappen. Macrofotografie is haar specialiteit.
  • Spendeert haar weekends liefst in de wilde natuur.

Annelies voegde extra interesse, zorgzaamheid en kennis aan de groep toe.

Karin
deelneemster trip Lac du Der 2016