Onze natuurreis op de Azoren is de ideale vakantie voor wie natuurbeleving of fotografie wil combineren met voldoende vrije tijd. Het programma is flexibel en wordt aangepast naargelang de wensen van de groep. De walvissen en dolfijnen beloven een unieke herinnering te worden en zijn toegankelijk voor jong en oud. Geen stipjes aan de horizon en geen vluchtige waarnemingen, maar een hoogstaande en kwalitatieve belevenis voor iedere deelnemer. Een unieke manier om te reizen!

OM DE CHARTERS TE GARANDEREN IS TIJDIG INSCHRIJVEN NOODZAKELIJK.

 

Onvergetelijke natuurreis en fotografiereis op de Azoren

De rode draad door deze trip zijn zeezoogdieren. En hoe? We gaan 5 verschillende dagen op zee en komen gegarandeerd in aanraking met extreem dichte waarnemingen van verschillende soorten dolfijnen en walvissen. In totaal maken we kans op een 10-tal soorten. Gestreepte en Gewone dolfijnen, Tuimelaars, Atlantische vlekdolfijnen en Potvis worden in deze periode bijne dagelijks gezien. Daarnaast zien we Grampers, Grienden en met wat geluk spitssnuitdolfijnen (Gewone en Gervais), Noordelijke Butskop en Noordse vinvis voor de lekkerbekken. En wie weet duiken terug Zwaardwalvissen op voor onze boot! Voor deze reis charteren we de boot 5 excursies waardoor we altijd zelf beslissen wat onze wensen zijn!

 

Gevarieerde vakantie

De week wordt flexibel ingevuld afhankelijk van het weer. De trip omvat 5 excursies op zee tenzij de weersomstandigheden dit echt niet toelaten, alle maaltijden, toegang tot walvismuseum en alle excursies en wandelingen. Bijkomend kunnen er nog grottenwandelingen of duiksessies worden gedaan. Als er voldoende interesse is, organiseren we graag speciale vogelkijktochten. Relaxen, wandelen of sporten, het kan allemaal op deze natuurreis!

 

Bij elke natuurreis gaat 20% van de bruto winstmarge integraal naar een natuurbeschermingsproject. Dit project wordt via een stemronde door de deelnemers van de natuurreizen verkozen. UNIEK in België!

 

Ervaren reisgids

Johan maakt deze succesvolle reis naar de Azoren in 2017! Johan is vertrouwd met de lokale natuur en helpt je om de ultieme zomervakantie te beleven. Johan weet op reis te werken om het onderste uit de kan te halen zonder te overdrijven. Want naast een fervente natuurspotter is Johan zeker ook een levensgenieter die kan genieten van een heerlijke maaltijd, een prachtig uitzicht èn een frisse pint!

Boek deze reis

1565 euro
€180.00
Inschrijven voor
31 mrt 2018
Begeleider
Johan Debuck
Inclusief
alle transport ter plekke, alle hotels en gasthuizen, alle maaltijden (volpension), niet alcoholische dranken, alle excursies met uitzondering van extra excursies, alle inkom voor parken, 4 boottochten (3x halve dag en 1x volle dag), reisbijstandsverzekering, garantiefonds.
Exclusief
vliegtuigtickets, persoonlijke aankopen, annuleringsverzekering, reisbijstandsverzekering, alle ‘tips’ voor lokale medewerkers (hotel/restaurant/etc.), alcoholische dranken.

Accommodatie en transport

Alle overnachtingen en maaltijden zijn van een goede kwaliteit. Verplaatsingen op het eiland gebeuren met een minibus en de wegen zijn goed. Excursies op zee gebeuren met een comfortabele rib (luxe zodiak). De RIB wordt gecharterd enkel voor onze groep wat ons alle vrijheid zal geven.

Vluchten zitten niet inbegrepen in de prijs maar kunnen wel via ons geboekt worden. Van zodra er voldoende deelnemers zijn, gaan we op zoek naar de meest gepaste en economische oplossing. Omdat de prijzen erg variabel zijn, zitten ze niet inbegrepen in het totaal pakket. Prijzen van de vluchten variëren tussen de 300 - 800 euro.

 

Wandelen en natuurstudie

Het wandelen is over het algemeen gemakkelijk tot heel gemakkelijk. Deze reis is toegankelijk voor iedereen en ieder gezin met een gezonde interesse voor natuur. Ervaring is niet noodzakelijk.

 

Klimaat

In deze periode van het jaar is het over het algemeen mooi, zonnig en warm weer. Het kan echter altijd gebeuren dat het eens bewolkt, fris en regenachtig is. Goede aangepaste kledij voor uiteenlopende omstandigheden is dus aangewezen. Voor op zee is water- en winddichte kledij aangewezen.

 

Fotografie

Tijdens deze reis zijn er een goede mogelijkheden voor fotografie.