We nodigen je van harte uit om op deze info avond van STARLING. Op dit info moment kan je kennis maken met de unieke expeditie die we organiseren in 2019. We lichten de trip volledig uit en nemen je mee op de reis die we maakten in 2016! Een rijkelijk gevulde avond om even weg te dromen...

Deelname is gratis, inschrijven vooraf is verplicht. Klik daarvoor op "Interesse?" en laat je naam en e-mail achter.

 

DE REIS DIE WE IN DE KIJKER ZETTEN VIND JE HIER.

 

Overzicht info avond

We vliegen naar de andere kant van de wereld, het uiterste oosten van Rusland. Van hieruit, omringd door vulkanen, vertrekken we naar de meest afgelegen kustgebieden ter wereld.. Het gevoel is niet te beschrijven! Beelden zeggen meer dan woorden. 1000den zeevogels, Zeeotters, walvissen, zeehonden, 10tallen Bruine beren op korte afstand, Walrussen rond de zodiacs en als kers op de taart, een fantastisch vogeltje: de Lepelbekstrandloper

 

Programma

19u Ontvangst

19u15 Inleiding en lezing

20u15 Pauze

20u30 Lezing

21u15 Vragenronde en einde

 

Wat kan je verwachten?

- Ontmoet de gids in levende lijve! Op deze manier kun je aftoetsen of deze reis overeen stemt met jouw profiel.

- Een prachtige presentatie van Rusland (Kamtsjatka).

- Alle informatie over deze unieke expeditie.

Begeleider
David 'Billy' Herman
Inclusief
toegang, gezellige avond, prachtige presentatie.
Exclusief
eigen dranken.

Locatie

Deze info avond gaat door in Gent, in de Zebrastraat. De Zebrastraat ligt op enkele honderden meters van de afrit 'Gent Centrum'. Parking voor deze trefdag vind je op deze locatie (betalend, 1 euro/uur). Deze staat mooi bewegwijzerd.

Mensen die met het openbaar vervoer willen komen nemen de trein tot in Gent-Sint-Pieters en dan de bus tot aan de halte Leeuwstraat. Van hieruit is het ongeveer 2 minuten stappen.

 

Inschrijvingen

Inschrijven voor deze activiteit is belangrijk want de plaatsen zijn beperkt. Dit kan door je aan te melden via het interesseformulier. 

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons