Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons

In het spoor van boreale lynx in ongerept Wit-Rusland

Deze reis mikt op een ultieme ervaring, om oog in oog te staan met de Boreale Lynx (Lynx lynx). Dat is geen sinecure, want deze katachtige is behoorlijk sluw en zeldzaam, en staat ervoor bekend lastig te spotten te zijn. Daarom gaan we er naar op zoek onder professionele begeleiding van Europe's Big Five in Wit-Rusland!
Natuur Zoogdieren

Natuurcruise door zuidelijk Melanesië: op weg naar Vanuatu!

Deze natuurcruise garandeert je verlaten eilanden, parelwitte stranden en een azuurblauwe zee! Ga mee naar zuidelijk Melanesië en ontdek deze tropische, onbekende eilandengroepen. 
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels Reizen

Luxueuze Fotosafari in Zuid-Afrika

Tijdens deze reis naar Zuid-Afrika ga je meermaals op Safari in twee verschillende Game Reserves. Deze werden zorgvuldig uitgekozen om een diversiteit aan foto's af te leveren. Van close-ups naar wilde dieren in hun ontzagwekkende omgeving. De dagen tussen het Safari-gebeuren kan je gebruiken om even op adem te komen in de buurt van de Blyde Rivier, één van de mooiste plaatsen van Zuid-Afrika.  
Natuur Beleving Zoogdieren Foto Reizen

Natuurcruise van Nieuw-Zeeland naar Papoea, op zoek naar de Kagoe!

De Kagoe, één van die mythische eilandvogels die ooit, en nog altijd, op de 'brink of extinction' stond. Deze natuurcruise is speciaal ontwikkeld om de soort op te zoeken in z'n habitat en alles wat daar bij komt kijken... Een buitenkans!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels Reizen

Natuurreis Oost-Polen: bizons in je achtertuin met Pasen

volzet
Verblijf met je gezin of vrienden in een comfortabele blokhut op een afgelegen desolate heuvel in uitgestrekte Bieszczady. Je wordt er omringd door iconische grote zoogdieren zoals Wisent, Wolf, Lynx en Beer.
Natuur Zoogdieren

Met de camper door Scandinavië

Absolute vrijheid en toch prima voorbereid door het STARLING-team. Dat is de campertrip op maat door Zweden, Finland en/of Noorwegen. Op zoek naar speciale vogels, Bruine beer, Veelvraat, Wolf en de desolate natuurpracht van het noorden? Klik snel door voor meer info.
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels Foto Reizen

Natuurreis dolfijnen en walvissen op de Azoren

Walvissen, dolfijnen en vrijheid! Wat moet je nog meer hebben op vakantie? Een natuurreis naar de Azoren op maat van jouw groep, met gegarandeerde fenomenale waarnemingen van zeezoogdieren. Een absolute voltreffer voor elke natuurliefhebber.
Natuur Beleving

Natuurreis naar de Spaanse beren en wolven!

Een prachtige natuurreis in het teken van Bruine Beer, Iberische Wolf, walvissen en dolfijnen in Spanje! De perfecte natuurvakantie toegankelijk voor iedereen. Klik snel door voor meer info.
Natuur Zoogdieren

10% KORTING natuurreis en fotografiereis naar Antarctica!

Antarctica is de meest adembenemende en memorabele natuurreis ter wereld. Een unicum om mee te maken! Tijdens deze 'once-in-a-lifetime' reis focussen we zowel op natuurbeleving als op fotografie. Verheug je alvast op walvissen, robben, pinguïns, albatrossen en beklijvende landschappen.
Natuur Beleving Foto Reizen

Fotografiereis naar Spanje: de Iberische lynx voor de lens

Beleef een onvergetelijke ontmoeting met één van de zeldzaamste katten ter wereld: fotografeer in Spanje de Iberische Lynx! Je reist op eigen houtje, maar STARLING regelt vooraf alles tot in de puntjes. Je keert terug met verbluffende natuurfoto’s en een topervaring.
Foto Reizen

Natuurreis naar Ghana als kennismaking met West-Afrika

Ghana is de perfecte introductie tot West-Afrika. Een puur Afrikaans land met veel diversiteit. Knappe kusten, ongerepte regenwouden en uitgestrekte savannes met schitterende vogels en zoogdieren! Eén van onze hoofddoelen op deze natuurreis is Yellow-headed Picathartes en de vele andere vogels.
Natuur

In het spoor van boreale lynx in ongerept Wit-Rusland

Deze reis mikt op een ultieme ervaring, om oog in oog te staan met de Boreale Lynx (Lynx lynx).  Dat is geen sinecure, want deze katachtige is behoorlijk sluw en zeldzaam, en staat ervoor bekend lastig te spotten te zijn. Daarom gaan we er naar op zoek onder professionele begeleiding van Europe's Big Five in Wit-Rusland!
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis Marokko: Woestijnsoorten en het Atlasgebergte

Ben je ook gefascineerd door de prachtige vogelsoorten die Marokko te bieden heeft? Juweeltjes als Diadeemroodstaart, Zwartkruintsjagra of de mysterieuze Afrikaanse Velduil? Deze reis bezoekt alle klassieke 'birding hotspots' en stellen we alles in het werk om geen enkele soort te missen!
Natuur

Vogelparadijs in Bulgarije!

Bulgarije is een droombestemming voor een vogelreis of natuurreis! Een ongerepte diversiteit op een kleine oppervlakte gelegen aan de Zwarte Zee.
Natuur

Natuurworkshop roofvogels Hoge venen

Tijdens deze workshop leren we roofvogels kijken, op leeftijd brengen en herkennen. We dompelen je 2 dagen onder in één van de meest roofvogeldiverse plaatsen van de Benelux.
Natuur Vogels
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!