Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons

Vogelreis Mallorca: zangvogels en trekvogels in de Mediterranée

9 dagen
nog 2 plaatsen
Wie Mallorca zegt, denkt aan massatoerisme. Niks is minder waar! Want wie de resorts links laat liggen, vindt een fantastisch eilandje bomvol interessante trekvogels. Ga jij met ons mee op deze fantastische natuurreis?
Natuur Vogels

Natuurreis in Spanje: op zoek naar de beer en de wolf

12 dagen
volzet
Tijdens deze natuurreis doorkruisen we Spanje op zoek naar de Beer en Wolf. Ook vogels en andere groepen komen uitvoerig aan bod. De reis biedt goede fotografische opportuniteiten. Meteen de perfecte natuurreis voor beginners en gevorderden.
Natuur Beleving

Weekend van 1 mei: vijfdaagse berentrip naar Spanje

5 dagen
gegarandeerd vertrek
Wat dacht je van een heuse berentrip op de feestdag van 1 mei? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een vijfdaagse naar één van Europa’s meest adembenemende gebieden. Onze focus ligt volledig op de Cantabrische Bruine beren.
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis en vogelreis naar kleurrijk Bulgarije!

10 dagen
nog 4 plaatsen
Bulgarije: een droombestemming voor een natuurreis met vogels als rode draad. Wat denk je van Rouwmees, Balkanvliegenvanger, Witrugspecht, Keizerarend en Griekse spotvogel? Een fantastische natuurbelevenis op een kleine oppervlakte gelegen aan de Zwarte Zee.
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis Georgië: prachtige Kaukasus en indrukwekkende steppen

10 dagen
volzet
De Georgische Kaukasus omvat een ongelooflijke diversiteit aan habitats en bijhorende spectaculaire vogelsoorten. In het voorjaar biedt Georgië schoonheid ten top. Deze STARLING-vogelreis neemt je mee op zoek naar de specialiteiten van de prachtige Kaukasus. 
Natuur Beleving Vogels

WEST AFRICA PELAGIC: een uitdagende expeditie over de Atlantische oceaan!

13 dagen
gegarandeerd vertrek
Zeevogels, walvissen en dolfijnen. Tijdens deze comfortabele natuurcruise, zoeken we naar fauna en flora van de zee in Kaapverdië, de Canarische eilanden en Madeira. Ongezien! Klik snel verder als je op zoek bent naar een bijzondere natuurcruise.
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Lezing PARADIJSVOGELS van Irian Jaya

info avond
Ben jij ook zo benieuwd naar de natuurpracht van Papoea Nieuw Guinea? Wil jij graag alles over deze reizen weten? Kom dan vrijblijvend langs op onze infoavond!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis Kazachstan: vogelparadijs van Centraal-Azië

12 dagen
volzet
Kazachstan is groots, het vogelleven is er verbluffend. Van de Charyn canyon, het Tien Shan gebergte en de Taukum woestijn tot in de steppes. Deze vogelreis naar het zuidoosten en het centrum van het land is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.
Natuur Vogels

Natuurweekend Argonne met Landschap VZW

4 dagen
nog 1 plaats
Een natuurweekendje Argonne met Landschap vzw staat garant voor Noord-Franse gevarieerde natuurbeleving. Vogels, zoogdieren, vlinders, orchideeën en mooie landschappen! Wil jij met ons meegenieten van een heerlijk weekend?
Natuur Beleving

Vogelreis naar de wildste uithoek van Europa: Wit-Rusland!

10 dagen
nog 2 plaatsen
Deze vogelreis brengt ons naar een van de wildste uithoeken van Europa, Wit-Rusland. We trekken er heen ineen topperiode voor vogels. Op het programma staan Krasny Bor, Berezina en de Prypiat-vallei. 
Natuur Beleving Vogels

Met pinksteren naar Finland: focus op veelvraten

6 dagen
volzet
Wat dacht je van een heuse veelvratentrip rond Pinksteren? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een zesdaagse naar het land van duizend meren met als ultiem doel: het spotten van de Veelvraat. Lees meer!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis Mongolië: vogels spotten vanuit de yurt

19 dagen
uitgesteld
Een onvergetelijke reis door onmetelijke steppes, de fantastische Gobi-woestijn en het indrukwekkende Altai-gebergte. Vogels spotten in de uitgestrekte natuur. Beleef Mongolië vanuit traditionele tenten! Ontdek meer.
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis in Scandinavië: bosvogels en toendrasoorten spotten

13 dagen
volzet
Binnen Europa zijn er weinig natuurreizen die net dat tikkeltje meer hebben. Scandinavië moet ongetwijfeld 1 van die bestemmingen zijn met de unieke combinatie van taiga, toendra en de bijhorende fauna. Perfect voor ornithologen met een hart voor fotografie.
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis naar Estland voor topdiversiteit!

8 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Ben je geïnteresseerd in zowel broedvogels, flora, zoogdieren als grote insecten én reis je liever in Europa? Dan biedt deze natuurreis naar Estland je een ongeziene diversiteit. Als je ook graag eens bruine beren wil spotten, dan zit je met deze reis goed!
Natuur Beleving Vogels

Natuur- en vogelreis naar Schotland: van oost naar west

10 dagen
nog 2 plaatsen
Schotland ten voeten uit: je krijgt tijdens deze reis een keur aan zeevogels, landschappen en zeezoogdieren voorgeschoteld. En ook de Schotse (eet)cultuur passeert grondig de revue. Ontdek deze natuurreis!
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis naar de Brenne met Landschap vzw

8 dagen
volzet
De moerassen en meren van de Brenne! Zo dichtbij en toch zo exotisch. Eén van de mooiste natuurparken van Frankrijk en vluchtoord voor de mooiste fauna en flora. Reis samen met Landschap vzw en ontdek deze inspirerende bestemming op een ontspannend tempo.
Natuur Beleving

Vogelreis naar Madeira: op zoek naar Freira, Gon-gon en stormvogeltjes

7 dagen
gegarandeerd vertrek
Een subtropisch eiland met endemische vogelsoorten en bijzondere zeevogelsoorten. Dat kan STARLING onmogelijk links laten liggen. Deze natuurreis naar Madeira focust sterk op vogels en speelt zich af in een uniek en wondermooi landschap en ook … op zee. Ontdek deze trip! 
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis naar Zuid-Afrika: zoogdieren en vogels op de Kaap

15 dagen
uitgesteld
Met je neus pal op Witte Haaien, wandelen tussen pinguïns, op zoek naar de Woestijnlynx, ... Deze natuurreis trakteert je op endemische vogels, tal van zoogdieren en prachtige landschappen. De enige moeilijkheid: naar huis terugkeren zonder je hart volledig te verliezen aan de Kaap. Ontdek de hele reis!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Vogelreis naar Papoea om paradijsvogels en wildlife te spotten

18 dagen
gegarandeerd vertrek
Papoea is de droombestemming van iedere vogelliefhebber. Tijdens deze expeditie gaan we op zoek naar paradijsvogels en aanvullende natuur. Een unieke en doortastende natuurreis in de pure wildernis.
Natuur Vogels

Workshop Steltlopers Lauwersmeer

Steltlopers herkennen is niet altijd even evident. Het Lauwersmeer is een ware magneet voor deze schitterende soortgroep. Tijdens deze natuurworkshop leren we in detail hoe de verschillende soorten en kleden uit elkaar te houden. Van strandlopers tot ruiters, het komt allemaal aan bod!
Natuur Vogels

Natuurreis Borneo: op zoek naar fauna en flora in de Borneose jungle

13 dagen
volzet
De jungle van Borneo: een paradijs op aarde met National Geographic allures. Orang-oetangs, kleurrijke ijsvogelsoorten, springende Spookdiertjes, reuzenkrokodillen, minuscule Boomkikkertjes en bloeiende orchideeën. STARLING biedt een spannende en diverse natuurreis in een prachtig land met overweldigende natuur.
Natuur Beleving Zoogdieren

Baai van de Somme met Landschap vzw

3 dagen
gegarandeerd vertrek
Natuurbeleving is het motto van dit weekend, georganiseerd door Landschap VZW. We trekken richting de baai van de Somme, in Noord-Frankrijk. Naast de uitgestrekte lappendekens van eindeloze zandplaten en kreken, hebben we zonnende Zeehonden in het vooruitzicht en talrijke waadvogels, in een pittoresk decor.
Natuur Beleving

Vogelreis Georgië: Batumi met workshop voor roofvogels en zangvogels

8 dagen
gegarandeerd vertrek
Waar je ook kijkt zie je trekvogels! Tijdens deze vogelreis naar Georgië krijg je die kans, en mikken we op de piek van Wespendieven. Laat je verbazen door de massale vogeltrek in Batumi, en leer razensnel bij tijdens de workshops. Zowel voor beginners als gevorderden.
Natuur Vogels

Vogelreis naar Zuid-Spanje: Tarifa en Andalucia

9 dagen
gegarandeerd vertrek
Tarifa in Spanje is in het najaar een vaste waarde voor vogelkijkers. De oversteek van duizenden broedvogels van Europa naar Afrika zorgt voor spectaculaire taferelen. Beleef het vanop de eerste rij, in alle comfort!
Natuur Vogels

Workshop roofvogels

Tijdens deze workshop leren we roofvogels kijken, op leeftijd brengen en herkennen! We dompelen je 2 dagen onder op één van de meest roofvogeldiverse plaatsen van de Benelux. Dit onder begeleiding van roofvogelkrak Wouter Faveyts.
Natuur Vogels

Cape May, vogelreis met kleurrijke zangers om van te dromen!

8 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Ben jij ook zo gefascineerd door de migratie en vogeltrek? Dan is deze reis zeker iets voor jou. We gaan op zoek naar handtamme steltlopers, opschroevende roofvogels en 100den kleurrijke zangers van Noord-Amerika. Klik snel door voor jouw ultieme vogelreis!
Natuur Vogels

Natuurreis Madagaskar: ongeziene natuurpracht

15 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Wakker worden in het regenwoud met roepende lemuren, kwakende kikkers in alle kleuren, unieke vogels, flora en fauna om van achterover te vallen... Ga met STARLING mee op rondreis door Madagaskar! Ontdek de reis
Natuur Beleving

Vogelreis naar de Arabische specialiteiten van Oman

16 dagen
nog 3 plaatsen
Tijdens deze vogelreis door het prachtige Oman gaan we op zoek naar de bijzondere soorten die dit land herbergt. Een diverse rondreis waarbij we het land van noord naar zuid doorkruisen. We doen ook een gooi naar de recent ontekte Omani Owl. Laat je verrassen door de parel van het Midden-Oosten!
Natuur Vogels

Natuurpunt vogelreis naar het dak van Afrika: Ethiopië

18 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Ethopië: dankzij haar unieke landschappen en biotopen met bijhorende endemen is dit land een Afrikaans buitenbeentje. Ontdek met Natuurpunt de bijzondere fauna en flora en kleurrijke cultuur van het land. Reis met ons mee naar het dak van Afrika!
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis door Sri Lanka voor adembenemende natuurbeleving

15 dagen
nog 1 plaats
Sri Lanka is een onbeminde oosterse parel. Prachtige natuurparken, inspirerende cultuur en overweldigende endemische vogelpracht. Laat je verleiden door deze ultieme droombestemming!
Natuur Beleving Vogels

Natuur- en vogelreis naar Costa Rica: topnatuur en biodiversiteit

17 dagen
Costa Rica staat bij natuurliefhebbers bekend als een paradijs op aarde. Laat je verleiden door de kleurrijke diversiteit aan kolibries, quetzals, zoogdieren en kikkers. Het vredelievende en eco-minded land leent zich perfect voor het comfortabel verkennen van spectaculaire regenwouden en adembenemende landschappen.
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis naar de woestijnen van de Westelijke Sahara

12 dagen
Ben je ook zo onder de indruk van de pracht van de woestijn? Dan is het hoog tijd om deze in al zijn glorie te beleven. Ga samen met ons op zoek naar de specialiteiten van de echte woestijn!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Vogels kijken in Nederland: winters Zeeland!

5 dagen
Ben je op zoek naar een korte vakantie dicht bij huis? Een overvloed aan vogels en winterse sferen? Zoek niet verder! Met dit mid-weekje Zeeland kun je volledig laten uitwaaien, zonder al te grote verplaatsingen te doen. Ons supergezellige hotel met gastronomische maaltijden maakt het helemaal af.
Natuur Vogels Reizen

Natuurreis in India op zoek naar de grote wilde katten

14 dagen
Tijdens deze reis gaan we op zoek naar de grote wilde katten van India. India is het enige land in de wereld waar Aziatische leeuw, Luipaard en Tijger samen voorkomen! Daarnaast heeft India nog talrijke andere zoogdieren om van te watertanden.
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis en vogelreis naar kleurrijk Bulgarije!

10 dagen
volzet
Bulgarije: een droombestemming voor een natuurreis met vogels als rode draad. Wat denk je van Rouwmees, Balkanvliegenvanger, Witrugspecht, Keizerarend en Griekse spotvogel? Een fantastische natuurbelevenis op een kleine oppervlakte gelegen aan de Zwarte Zee.
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis naar de wildste uithoek van Europa: Wit-Rusland!

14 dagen
volzet
Deze vogelreis brengt ons naar een van de wildste uithoeken van Europa, Wit-Rusland. We trekken er heen ineen topperiode voor vogels, en gaan ook op zoek naar zoogdieren waar we kunnen. Op het programma staan Krasny Bor, Berezina en de Prypiat vallei. Zij die thuisblijven hebben ongelijk!
Natuur Vogels

Eclips-, cultuur- en natuurreis naar Chili: uniek en onvergetelijk

16 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
De totale zonsverduistering op 2 juli 2019 in Chili is een natuurfenomeen dat we niet willen missen. En als we dan toch in het prachtige land zijn, laten we er dan meteen een natuurreis van maken, toch? Ontdek wat we in petto hebben!
Natuur Beleving

Ultieme vogelreis naar Marokko

17 dagen
Wil jij de woestijnvogels en de specialiteiten van Marokko zien? Dan is dit je kans! Ga op stap samen met ervaren natuurgidsen en geniet met volle teugen. Afrikaanse velduil, Egyptische nachtzwaluw, Groene bijeneter, Heremietibis en heel veel meer. Waar wacht je nog op?
Natuur Vogels
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!