Zoogdieren

Het concept van EUROPE'S BIG 5, natuurreizen voor grote zoogdieren binnen Europa, is de afgelopen jaren enorm succesvol gebleken. Noodgedwongen en op vraag van vele deelnemers werd het aanbod uitgebreid buiten Europa.

Daarom was een koerswijziging onhoudbaar en wordt EUROPE'S BIG 5 vanaf nu ook de ZOOGDIEREN van STARLING. Dezelfde kwaliteit, hetzelfde ontwerp, dezelfde gidsen maar nu zonder grenzen. Gespecialiseerde zoogdieren reizen overal ter wereld!

Weekend van 1 mei: vijfdaagse berentrip naar Spanje

5 dagen
volzet
Wat dacht je van een heuse berentrip op de feestdag van 1 mei? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een vijfdaagse naar één van Europa’s meest adembenemende gebieden. Onze focus ligt volledig op de Cantabrische Bruine beren.
Natuur Zoogdieren

Natuurreis naar Finland: Veelvraat, Bruine beer en Wolf

9 dagen
nog 3 plaatsen
Een prachtige natuurreis door Finland, met als doel Bruine beer, Wolf en Veelvraat Een avontuur vol onalledaagse ontmoetingen en fantastische waarnemingen in een uniek kader. Reis met ons mee!
Natuur Zoogdieren

Zoogdierenreis naar BIG FIVE van Brazilië!

15 dagen
De Pantanal is het 'Afrika' van Zuid-Amerika. Overweldigende fauna en flora en immense aantallen. Reis met ons mee naar Brazilië op deze fenomenale natuurreis en kom terug met verhalen om voor altijd te koesteren!
Natuur Zoogdieren

Natuurreis najaar Spaanse beren en wolven!

9 dagen
Een prachtige natuurreis volledig in het teken van Bruine Beer en Iberische Wolf. De perfecte natuurvakantie toegankelijk voor iedereen. Klik snel door voor meer info.
Natuur Zoogdieren

Natuurreis in het spoor van de Borneose Nevelpanter

13 dagen
De jungle van Borneo: een paradijs op aarde met National Geographic allures. Orang-oetangs, kleurrijke ijsvogelsoorten, springende Spookdiertjes, reuzenkrokodillen, minuscule Boomkikkertjes en bloeiende orchideeën. STARLING biedt een spannende en diverse natuurreis in een prachtig land met overweldigende natuur.
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis Iberische Wolf en Lynx

10 dagen
nog 3 plaatsen
Droom jij ook van warme rillingen? Beleef met ons een wilde herfst en ga samen op zoek naar herinneringen voor het leven! Want oog in oog met een Iberische Wolf en Pardellynx vergeet je nooit meer. 
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis naar de primaten van Oeganda

10 dagen
Een natuurreis door Oeganda is onvergetelijk! De zeldzame Berggorilla’s, intrigerende Chimpansees en kleurrijke vogelpracht vormt een unieke combinatie. Neem daar de 'Boom-Leeuwen' en nachtelijke Luipaarden bij en deze reis heeft het allemaal. Ga mee met Dieter en ontdekt wat dit land allemaal te bieden heeft! 
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis Iberische lynx special

6 dagen
Iberische Lynx is een soort die altijd tot de verbeelding spreekt! Nog steeds is het één van de zeldzaamste katten ter wereld. Ga mee op deze natuurreis in vol paarseizoen en maak kans op een ongelooflijke belevenis!
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis in India op zoek naar de grote wilde katten

16 dagen
Tijdens deze reis gaan we op zoek naar de grote wilde katten van India. India is het enige land in de wereld waar Aziatische leeuw, Luipaard en Tijger samen voorkomen! Daarnaast heeft India nog talrijke andere zoogdieren om van te watertanden.
Natuur Beleving Zoogdieren
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!