Zoogdieren

Het concept van EUROPE'S BIG 5, natuurreizen voor grote zoogdieren binnen Europa, is de afgelopen jaren enorm succesvol gebleken. Noodgedwongen en op vraag van vele deelnemers werd het aanbod uitgebreid buiten Europa.

Daarom was een koerswijziging onhoudbaar en wordt EUROPE'S BIG 5 vanaf nu ook de ZOOGDIEREN van STARLING. Dezelfde kwaliteit, hetzelfde ontwerp, dezelfde gidsen maar nu zonder grenzen. Gespecialiseerde zoogdieren reizen overal ter wereld!

Info avond Rusland Kamtsjatka 2019

info avond
Ben jij ook zo benieuwd naar onze expeditie naar Kamtsjatka? Wil jij graag alles over deze reis weten? Kom dan vrijblijvend langs op onze info avond die we voor jou organiseren!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels Foto Reizen

Natuurreis in India op zoek naar de grote wilde katten

14 dagen
nog 4 plaatsen
Tijdens deze reis gaan we op zoek naar de grote wilde katten van India. India is het enige land in de wereld waar Aziatische leeuw, Luipaard en Tijger samen voorkomen! Daarnaast heeft India nog talrijke andere zoogdieren om van te watertanden.
Natuur Beleving Zoogdieren

Weekend van 1 mei: vijfdaagse berentrip naar Spanje

5 dagen
Wat dacht je van een heuse berentrip op de feestdag van 1 mei? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een vijfdaagse naar één van Europa’s meest adembenemende gebieden. Onze focus ligt volledig op de Cantabrische Bruine beren.
Natuur Beleving Zoogdieren

WEST AFRICA PELAGIC: een uitdagende expeditie over de Atlantische oceaan!

13 dagen
Zeevogels, walvissen en dolfijnen. Tijdens deze comfortabele natuurcruise, zoeken we naar fauna en flora van de zee in Kaapverdië, de Canarische eilanden en Madeira. Ongezien! Klik snel verder als je op zoek bent naar een bijzondere natuurcruise.
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Met pinksteren naar Finland: focus op veelvraten

6 dagen
nog 2 plaatsen
Wat dacht je van een heuse veelvratentrip rond Pinksteren? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een zesdaagse naar het land van duizend meren met als ultiem doel: het spotten van de Veelvraat. Lees meer!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Vogelreis naar Madeira: op zoek naar Freira, Gon-gon en stormvogeltjes

7 dagen
Een subtropisch eiland met endemische vogelsoorten en bijzondere zeevogelsoorten. Dat kan STARLING onmogelijk links laten liggen. Deze natuurreis naar Madeira focust sterk op vogels en speelt zich af in een uniek en wondermooi landschap en ook … op zee. Ontdek deze trip! 
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis naar Zuid-Afrika: zoogdieren en vogels op de Kaap

15 dagen
Met je neus pal op Witte Haaien, wandelen tussen pinguïns, op zoek naar de Woestijnlynx, ... Deze natuurreis trakteert je op endemische vogels, tal van zoogdieren en prachtige landschappen. De enige moeilijkheid: naar huis terugkeren zonder je hart volledig te verliezen aan de Kaap. Ontdek de hele reis!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!