Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons

Vogelreis Georgie: roofvogeltrek over Batumi en extensie kaukasus

9 dagen
gegarandeerd vertrek
Waar je ook kijkt zie je trekvogels. Tijdens deze vogelreis naar Georgië krijg je die kans, en mikken we op de piek van Wespendieven en kiekendieven. Laat je onderdompelen in de massale vogeltrek en zie je eigen verwachtingen overtroffen. Zowel voor beginners als gevorderden.
Natuur Vogels

Natuurreis Borneo: op zoek naar fauna en flora in de Borneose jungle

13 dagen
volzet
De jungle van Borneo: een paradijs op aarde met National Geographic allures. Orang-oetangs, kleurrijke ijsvogelsoorten, springende Spookdiertjes, reuzenkrokodillen, minuscule Boomkikkertjes en bloeiende orchideeën. STARLING biedt een spannende en diverse natuurreis in een prachtig land met overweldigende natuur.
Natuur Beleving

Vogelreis naar Batumi en de Kaukasus met Vogelbescherming Nederland

8 dagen
gegarandeerd vertrek
De fenomenale roofvogeltrek over Batumi moet je eens gezien hebben. Ervaar hoe 10.000en roofvogels het luchtruim vullen en arenden op ooghoogte langs vliegen. Een vogelreis in samenwerking met Vogelbescherming Nederland.
Natuur Beleving Vogels

Natuur- en vogelreis naar de Algarve in Portugal

10 dagen
volzet
De Algarve en Alentejo in Portugal. Een onbeminde parel in Zuid-Europa die niet kan ontbreken in ons gamma natuurreizen en vogelreizen. Ontdek deze prachtige streek in een rustig en comfortabel kader. Een absolute topper!
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis in het spoor van de Borneose Nevelpanter

13 dagen
nog 4 plaatsen
De jungle van Borneo: een paradijs op aarde met National Geographic allures. Orang-oetangs, kleurrijke ijsvogelsoorten, springende Spookdiertjes, reuzenkrokodillen, minuscule Boomkikkertjes en bloeiende orchideeën. STARLING biedt een spannende en diverse natuurreis in een prachtig land met overweldigende natuur.
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis naar de Pantanal en Amazone van Brazilië

12 dagen
De uitgestrekte moerassen van Brazilië zijn een overweldigende belevenis met een overvloed aan fauna en flora. De dichtheid aan wilde dieren is hier het hoogst van de hele neotropen. Een gedekte tafel voor de grootste kat van Zuid-Amerika: Jaguar!
Natuur Beleving

Vogelreis naar de Arabische specialiteiten van Oman

16 dagen
nog 3 plaatsen
Tijdens deze vogelreis door het prachtige Oman gaan we op zoek naar de bijzondere soorten die dit land herbergt. In combinatie met het unieke landschap zijn de mogelijkheden voor fotografie onbeperkt. Laat je verrassen door de parel van het Midden-Oosten!
Natuur Vogels

Natuurreis Iberische Wolf en Lynx

9 dagen
volzet
Droom jij ook van warme rillingen? Beleef met ons een wilde herfst en ga samen op zoek naar herinneringen voor het leven! Want oog in oog met een Iberische Wolf en Pardellynx vergeet je nooit meer. 
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis naar de primaten van Oeganda

10 dagen
Een natuurreis door Oeganda is onvergetelijk! De zeldzame Berggorilla’s, intrigerende Chimpansees en kleurrijke vogelpracht vormt een unieke combinatie. Neem daar de 'Boom-Leeuwen' en nachtelijke Luipaarden bij en deze reis heeft het allemaal. Ga mee met Dieter en ontdekt wat dit land allemaal te bieden heeft! 
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuur- en vogelreis naar Gambia: de perfecte start voor Afrika

13 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Gambia is de perfecte opstap om West-Afrika te leren kennen. Tijdens onze reis maken we kans op prachtige waarnemingen van meer dan 300 vogelsoorten. De vogels zijn er stuk voor stuk pareltjes... Geniet van de relaxte sfeer en de heerlijke polé polé mentaliteit.
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis Iberische lynx special

6 dagen
Iberische Lynx is een soort die altijd tot de verbeelding spreekt! Nog steeds is het één van de zeldzaamste katten ter wereld. Ga mee op deze natuurreis in vol paarseizoen en maak kans op een ongelooflijke belevenis!
Natuur Beleving Zoogdieren

Winters Estland: Steller's eider, spechten en uilen

5 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
Een week er tussen uit op zoek naar de winterse specialiteiten van Estland. Pak je warm in voor grote groepen Steller's Eider, spechten, uilen, hoenders en misschien wel een zoogdier!
Natuur Vogels

Vogelreis in de Hoge Venen met Landschap vzw

3 dagen
Een weekend in samenwerking met Landschap vzw ondergedompeld in de vogel- en natuurpracht van Wallonië. De focus ligt op specialiteiten van de Ardennen, meer bepaald de Hoge Venen, maar er is ook aandacht voor andere fauna en flora.
Natuur Vogels

Vogelreis naar India: aan de voet van de Himalaya

16 dagen
bijna gegarandeerd vertrek
India is een droombestemming voor vogelkijkers. Het land telt meer dan 1300 verschillende vogelsoorten! STARLING neemt je mee naar de oostelijke Himalaya vol adembenemende en avontuurlijke landschappen. Ontdek hier meer.
Natuur Vogels

Ultieme vogelreis naar Marokko

17 dagen
Wil jij de woestijnvogels en de specialiteiten van Marokko zien? Dan is dit je kans! Ga op stap samen met een ervaren natuurgids en geniet met volle teugen. Afrikaanse velduil, Egyptische nachtzwaluw, Groene bijeneter, Heremietibis en heel veel meer. Waar wacht je nog op?
Natuur Vogels

Natuurreis in India op zoek naar de grote wilde katten

14 dagen
Tijdens deze reis gaan we op zoek naar de grote wilde katten van India. India is het enige land in de wereld waar Aziatische leeuw, Luipaard en Tijger samen voorkomen! Daarnaast heeft India nog talrijke andere zoogdieren om van te watertanden.
Natuur Beleving Zoogdieren

Noordoost-Spanje: vogels kijken in delta's, steppes en Pyreneeën

10 dagen
volzet
Een natuurreis naar Spanje met focus op vogels! Een nieuwkomer in het STARLING-aanbod. Ontdek de voorjaarsglorie van Noordoost-Spanje in het gezelschap van sluipende Duponts Leeuweriken, baltsende Kleine Trappen of kakelende Monniksgieren.
Natuur Vogels

Workshop amfibieën

Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar verschillende soorten amfibieën. We bekijken herkenning en ecologie en hebben kans op onder andere de Boomkikker en Kamsalamander.
Natuur Beleving Foto Workshops

Weekend van 1 mei: vijfdaagse berentrip naar Spanje

5 dagen
Wat dacht je van een heuse berentrip op de feestdag van 1 mei? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een vijfdaagse naar één van Europa’s meest adembenemende gebieden. Onze focus ligt volledig op de Cantabrische Bruine beren.
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis en vogelreis naar kleurrijk Bulgarije!

10 dagen
Bulgarije: een droombestemming voor een natuurreis met vogels als rode draad. Wat denk je van Rouwmees, Balkanvliegenvanger, Witrugspecht, Keizerarend en Griekse spotvogel? Een fantastische natuurbelevenis op een kleine oppervlakte gelegen aan de Zwarte Zee.
Natuur Vogels

Vogelreis Georgië: prachtige Kaukasus en indrukwekkende steppen

10 dagen
De Georgische Kaukasus omvat een ongelooflijke diversiteit aan habitats en bijhorende spectaculaire vogelsoorten. In het voorjaar biedt Georgië schoonheid ten top. Deze STARLING-vogelreis neemt je mee op zoek naar de specialiteiten van de prachtige Kaukasus. 
Natuur Beleving Vogels

WEST AFRICA PELAGIC: een uitdagende expeditie over de Atlantische oceaan!

13 dagen
Zeevogels, walvissen en dolfijnen. Tijdens deze comfortabele natuurcruise, zoeken we naar fauna en flora van de zee in Kaapverdië, de Canarische eilanden en Madeira. Ongezien! Klik snel verder als je op zoek bent naar een bijzondere natuurcruise.
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Vogelreis voorjaarstrek in Lesbos!

8 dagen
Het Griekse eiland Lesbos ligt op een belangrijke route voor vogeltrek en het overzichtelijke eiland leent zich perfect om ten volle van de kleurrijke voorjaarstrek te genieten. Laat je verassen door de allomtegenwoordige vogelpracht en laat je onderdompelen in de Mediterraanse Griekse sfeer!
Natuur Vogels

Natuurreis Kazachstan: vogelparadijs van Centraal-Azië

12 dagen
nog 2 plaatsen
Kazachstan is groots, het vogelleven is er verbluffend. Van de Charyn canyon, het Tien Shan gebergte en de Taukum woestijn tot in de steppes. Deze vogelreis naar het zuidoosten en het centrum van het land is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.
Natuur Vogels

Natuurweekend Hemelvaart naar Rochefort met Landschap vzw

4 dagen
Op ontdekking in eigen land. De Famenne heeft alles wat een natuurliefhebber wenst. Kalkgraslanden, rotspartijen, hellingbossen, moerassen en hooilanden vol vlinders. En ze brouwen er nog lekker bier ook!
Natuur Beleving

Natuurweekend Argonne met Landschap VZW

4 dagen
Een natuurweekendje Argonne met Landschap vzw staat garant voor Noord-Franse gevarieerde natuurbeleving. Vogels, zoogdieren, vlinders, orchideeën en mooie landschappen! Wil jij met ons meegenieten van een heerlijk weekend?
Natuur Beleving

Natuurreis en vogelreis naar de steppes en bergen van Armenie

13 dagen
Ben je een natuurliefhebber of vogelaar met liefde voor cultuur? Dan is deze rondreis naar Armenië je ding. Laat je verbazen door diverse vogels,  cultuurschatten, de Armeense keuken, het landschap en de Armeense gastvrijheid! 
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis naar de wildste uithoek van Europa: Wit-Rusland!

10 dagen
Deze vogelreis brengt ons naar een van de wildste uithoeken van Europa, Wit-Rusland. We trekken er heen ineen topperiode voor vogels. Op het programma staan Krasny Bor, Berezina en de Prypiat vallei. 
Natuur Beleving Vogels

Met pinksteren naar Finland: focus op veelvraten

6 dagen
Wat dacht je van een heuse veelvratentrip rond Pinksteren? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een vijfdaagse naar het land van duizend meren met als ultiem doel: het spotten van de Veelvraat. Lees meer!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Vogelreis naar China: bamboebossen en het Tibetaans Plateau in Sichuan

18 dagen
Vogels kijken in magische landschappen met fabelachtige kleuren, in mistige bamboebossen en op duizelingwekkende hoogplateaus in het verre China. Genieten van fantastisch eten en kleurrijke culturen. Deze vogel- en natuurreis naar wonderlijk Sichuan is onvergetelijk!
Natuur Beleving Vogels

Vogelreis in Scandinavië: bosvogels en toendrasoorten spotten

13 dagen
nog 4 plaatsen
Binnen Europa zijn er weinig natuurreizen die net dat tikkeltje meer hebben. Scandinavië moet ongetwijfeld 1 van die bestemmingen zijn met de unieke combinatie van taiga, toendra en de bijhorende fauna. Perfect voor ornithologen met een hart voor fotografie.
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis Roemenië: beleef de Karpaten en steun WWF

10 dagen
STARLING en WWF nemen je mee op natuurreis naar het groene hart van de Karpaten, waar Bruine Beer heer en meester is. We lijken hier beland in lang vervlogen tijden van eenvoudig en idyllisch plattelandsleven. Ontdek deze reis!
Natuur Beleving

Natuurreis Roemenië: Karpaten en Donaudelta

12 dagen
Bruine beren kijken in de machtige Karpaten, een boottocht door de uitgestrekte Donaudelta en authentieke natuurbeleving aan de Zwarte Zee. Deze natuurreis naar Roemenië bevat alle ingrediënten voor een topvakantie boordevol bijzondere momenten.
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis naar Estland voor topdiversiteit!

8 dagen
Ben je geïnteresseerd in zowel broedvogels, flora, zoogdieren als grote insecten én reis je liever in Europa? Dan biedt deze natuurreis naar Estland je een ongeziene diversiteit. Als je ook graag eens bruine beren wil spotten, dan zit je met deze reis goed!
Natuur Beleving Vogels

Natuurreis naar de Brenne met Landschap vzw

8 dagen
De moerassen en meren van de Brenne! Zo dichtbij en toch zo exotisch. Eén van de mooiste natuurparken van Frankrijk en vluchtoord voor de mooiste fauna en flora. Reis samen met Landschap vzw en ontdek deze inspirerende bestemming op een ontspannend tempo.
Natuur Beleving

Vogelreis naar Madeira: op zoek naar Freira, Gon-gon en stormvogeltjes

7 dagen
Een subtropisch eiland met endemische vogelsoorten en bijzondere zeevogelsoorten. Dat kan STARLING onmogelijk links laten liggen. Deze natuurreis naar Madeira focust sterk op vogels en speelt zich af in een uniek en wondermooi landschap en ook … op zee. Ontdek deze trip! 
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis dolfijnen en walvissen op de Azoren

8 dagen
Walvissen, dolfijnen en vrijheid! Wat moet je nog meer hebben op vakantie?! Een georganiseerde natuurreis in groep die fenomenale waarnemingen van zeezoogdieren garandeert. Een absolute smaakmaker voor elke natuurliefhebber.
Natuur Beleving

Vogelreis naar Papoea om paradijsvogels en wildlife te spotten

18 dagen
nog 4 plaatsen
Papoea is de droombestemming van iedere vogelliefhebber. Tijdens deze expeditie gaan we op zoek naar paradijsvogels en aanvullende natuur. Een unieke en doortastende natuurreis in de pure wildernis.
Natuur Vogels

Workshop Steltlopers Lauwersmeer

Steltlopers herkennen is niet altijd even evident. Het Lauwersmeer is een ware magneet voor deze schitterende soortgroep. Tijdens deze natuurworkshop leren we in detail hoe de verschillende soorten en kleden uit elkaar te houden. Van strandlopers tot ruiters, het komt allemaal aan bod!
Natuur Vogels

Natuurreis Borneo: op zoek naar fauna en flora in de Borneose jungle

13 dagen
nog 2 plaatsen
De jungle van Borneo: een paradijs op aarde met National Geographic allures. Orang-oetangs, kleurrijke ijsvogelsoorten, springende Spookdiertjes, reuzenkrokodillen, minuscule Boomkikkertjes en bloeiende orchideeën. STARLING biedt een spannende en diverse natuurreis in een prachtig land met overweldigende natuur.
Natuur Beleving

Baai van de Somme met Landschap vzw

3 dagen
Natuurbeleving is het motto van dit weekend, georganiseerd door Landschap VZW. We trekken richting de baai van de Somme, in Noord-Frankrijk. Naast de uitgestrekte lappendekens van eindeloze zandplaten en kreken, hebben we zonnende Zeehonden in het vooruitzicht en talrijke waadvogels, in een pittoresk decor.
Natuur Beleving

Vogelreis naar de wildste uithoek van Europa: Wit-Rusland!

14 dagen
volzet
Deze vogelreis brengt ons naar een van de wildste uithoeken van Europa, Wit-Rusland. We trekken er heen ineen topperiode voor vogels, en gaan ook op zoek naar zoogdieren waar we kunnen. Op het programma staan Krasny Bor, Berezina en de Prypiat vallei. Zij die thuisblijven hebben ongelijk!
Natuur Vogels
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!