STARLING: get the look!

Welkom in de STARLING-webshop!

Onze groepsaankopen met STARLING-kledij zijn telkens een groot succes. Dit keer pakken we het extra gebruiksvriendelijk aan met een handige webshop.

Zo was Spitsbergen 2018

Soms is het moeilijk in woorden te vatten hoe een reis is geweest. Maar dan krijgen we van een deelnemer een afscheidsspeech die de perfecte samenvatting vormt. Beter dan reiziger Johan Verbanck krijgen we het niet gezegd!

Goed verzekerd op reis: onze tips!

Verzekeringen: je hoopt dat je ze nooit gaat nodig hebben, maar je bent opgelucht dat je ze hebt als er iets mis loopt. Er bestaan tal van verzekeringen, maar zijn ze allemaal nodig. Wij zetten voor jou op een rij wat er nu écht onmisbaar is als je op reis gaat.

Ga even zitten voor ... Starlings meest verbluffende natuurfoto’s

We vieren Nature Photography Day met een reeksje verbluffende natuurfoto’s. Stuk voor stuk genomen tijdens één van onze fotografiereizen door indrukwekkende natuurgebieden. Ontdek een speeltuin van ijs, wandel te voet tussen de olifanten en snuif de herfst op in de Balkan.

Reisverslag vogelreis naar het dak van Afrika: Ethiopië

In Ethiopië moet je zijn voor een uitzonderlijke biodiversiteit en een recordaantal vogelsoorten die je nergens anders ziet. Droom weg bij deze hoogtepunten uit het reisverslag van deelnemer Guido Orbie. Over een minibus vol juichende reizigers, apen die doen alsof je lucht bent en vogels die als wekker fungeren.

Pagina's